طلاق و بررسی عوامل ژنتیکی
طلاق در میان زوجین دلایل بسیاری دارد که ژنتیک هم به تازگی به این دلایل اضافه شده است اما آیا طلاق و جدا شدن ژنتیکی است؟ آیا ژنی وجود دارد که سبب این اتفاق شود؟ DNA افراد چطور می تواند منجر به طلاق و مجادلات زناشویی شود؟
اگر رابطه ای پر از تنش شود و زندگی مشترک رو به تباهی برود حتما باید به دنبال دلیل و راه چاره بود. دلایل بسیاری برای طلاق و جداشدن در میان زوجین وجود دارد که در این میان دانشمندان به نحوی برخی از جدایی ها و طلاق ها را ریشه در ژن زنان می دانند.
عوامل ژنتیکی طلاق
در تحقیقات قبلی برای اولین بار مخققان موفق به شناسایی ژن طلاق در زنان و مردان شده اند و به این ترتیب با تشخیص ژن مزبور می توان پیش بینی کرد که کدام فرد ممکن است ازدواج ناموفق و پرکشمکشی داشته باشند اما بعد از سالها متوجه شدند که وجود ژنی در زنان عاملی برای نداشتن علاقه به ازدواج و تشکیل زندگی مشترک است و به همین دلیل آنها زیاد راغب به ازدواج نیستند و حتی اگر ازدواج کنند تمایلی به داشتن زندگی مشترک ندارند.
دانشمندان می گویند زنان با تولید هورمون اکسیتونیک که دلیلی برای تولید احساس علاقه و داشتن رابطه ی محبت آمیز می باشد در جریان زندگی مشترک عمل می کنند. زنان به طور طبیعی این هورمون را تولید می کنند اما در زمان بعد از به دنیا آوردن کودک و دوران شیردهی این هورمورن زنان دچار اختلال شده و عمدتا در این مواقع در ایجاد رابطه زناشویی و حتی رابطه ی دوستانه ضعیف عمل می کنند.