وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ارتباط میوه های یخ زده با هپاتیت آ ، کدام میوه خطرناکه؟

ارتباط میوه های یخ زده با هپاتیت آ ، کدام میوه خطرناکه؟

بررسی های انجام شده روی میوه های یخ زده ثابت کرد که برخی میوه ها به دلیل نوعی که دارند می توانند موجب بروز هپاتیت شوند.

آیا میوه های یخ زده می توانند باعث ایجاد هپاتیت A شود؟

در مقاله ای جدید به علاقه مندان به مصرف میوه های یخ زده هشداری جدی داده شده است که هر نوع میوه یخ زده ای را خریداری و مصرف نکنند چرا که برخی از این خوردنی های خوشمزه به دلیل ساختاری که دارند می توانند فامترو ابتلا به برخی از بیماری ها را افزایش دهند.

دانشمندان در تحقیقات اخیر خود در مورد میوه های خشک و استفاده از 7 نفر به برخی اطلاعات دست یافتند که در این تحقیق ، شرکت کنندگان دچار مشکلاتی شدند . در این تحقیق به شرکت کنندگان از یک فروشگاه در New South Wales دانه های یخ زده انار داده شد که در نهایت دو محقق یافتند که چگونه میوه های یخ زده می توانند باعث ایجاد برخی مسائل شوند و خطر بروز هپاتیت a را افزایش دهند.

 میوه های یخ زده

ارتباط هپاتیت و مصرف میوه های یخ زده

کدام میوه ی یخ زده را بهتر است نخوریم؟

طبق آخرین آمار ، حدودا 40000 بسته انار یخ زده در فروشگاه های مواد غذایی در سپتامبر 2017 توزیع شده اند که این مقدار زیاد باعث انجام برخی آزمایشات توسط محققان شد که Benjamin Cowie و Nicole Romero از موسسه تحقیقاتی The Peter Doherty Institute این آزمایشات را بر عهده گرفتند تا تحقیقاتی را بر روی آنها انجام دهند .
موسسه NSW Health در طی این آزمایش هشدار داد که از این میوه های یخ زده یعنی انار و انواع توت ها استفاده نکنید چرا که ممکن است شما را به بیماری هپاتیت A مبتلا سازد ، به دلیل آنکه آلودگی موجود رد این میوه ها موجب ابتلا به هپاتیت A شود.
براساس گزارشات قبلی چندین نفر در استرالیا بر اثر مصرف برخی از میوه های فریز شده به خصوص انار و توت ها مبتلا به این بیماری شده اند برای همین حساسیت افزایش یافت تا مطالعات گستردهتر انجام شود.
آلودگی انار، انواع توت ها و دیگر محصولات غذایی با هپاتیت A ممکن است در چندین نقطه از تولید رخ دهد:
 
استفاده از آب آلوده در هنگام آبیاری
مراحل پردازش و تمیز کردن، یا هر دو
انار و انواع توت ها نیاز به مقدار زیادی آب و دستکاری برای پردازش دارند، بنابراین شگفت آور نیست که این نوع از شیوع با مصرف این میوه های یخ زده در استرالیا و در سراسر جهان رخ داده است.
میوه های یخ زده

میوه های یخ زده خطرناک که می تواند موجب بروز هپاتیت شود 

میوه های یخ زده عامل هپاتیت هستند ، هپاتیت A چیست؟

هپاتیت A یک ویروس است که کبد را آلوده می کند . علائم معمولا پس از 15 تا 50 روز طول می کشد تا ظاهر شوند . این علائم عبارتند از:
تب 
ضعف 
خستگی
کاهش اشتها
حالت تهوع
درد عضلانی
استفراغ 
زردی و... می شود .
گاهی اوقات این علائم در کودکان کمی بیشتر طول می کشد تا ظاهر شوند . همچنین افرادی که قبل از ابتلا به بیماری هپاتیت A ه بیماری هایی مانند کبد چرب مبتلا بودند ، پس از ابتلا به این بیماری ممکن است به کبد آنها مسائل بیشتری رخ دهند و گاها غیر قابل جبران .
برای افراد مبتلا به انواع مختلف هپاتیت ، واکسیناسیون توصیه می شوند .

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع