مواد لازم برای استانبولی پلو با مایکروفر
- 400 گرم برنج
- 1 لیوان گوجه فرنگی رنده شده
- 200 گرم گوشت چرخ کرده
- 3ـ2 قاشق غذاخوری پیازداغ
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
- 1 عدد متوسط سیب زمینی خرد شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 50 گرم کره یا روغن
- 3ـ5/2 لیوان آب
طرز تهیه استانبولی پلو با مایکروفر
سیب زمینی را شسته و ریز خرد می کنیم. گوجه فرنگی رنده شده را با آب، سیب زمینی و نمک و روغن و برنج در ظرف گودی ریخته و می گذاریم مواد در آب یک ساعت بماند تا کمی خیس بخورد.
گوشت چرخ کرده را با پیازداغ در ظرف مسطحی مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه قدرت 100% بدون درپوش در مایکروفر قرار می دهیم سپس رب گوجه فرنگی و کمی زعفران را با لیوان آب جوش مخلوط کرده و به گوشت اضافه می کنیم مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 3-2 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم.
ظرف برنج را به مدت 20ـ16 دقیقه قدرت 100% بدون درپوش در دستگاه قرار می دهیم تا آب برنج خشک شود در این فاصله غذا را 1 الی 2 بار هم می زنیم سپس مایه گوشت را با برنج مخلوط کرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 15ـ13 دقیقه قدرت 60%حرارت می دهیم تا برنج دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد استانبولی پلو با مایکروفر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
استانبولی پلو با مایکروفر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .