آموزش پخت بیسکویت پرتقالی
خوراکی هایی مثل بیسکویت که شاخص قندی بالایی دارند در برابر مواد خوراکی که شاخص قندی کمتری دارا هستند،تاثیر بسیار سریعتری بر روی گلوکز خون دارند که در نتیجه گلیکوژن عضلات بدن هر فردی را با سرعت بیشتری جایگزین می کنند.
مواد لازم برای بیسکویت پرتقالی
- کره نرم شده:115 گرم
- پودر شکر:یک لیوان
- زرده تخم مرغ :2 عدد
- آب پرتقال تازه:1 قاشق غذا خوری
- رنده پوست پرتقال:1 قاشق غذا خوری
- آرد ساده :200 گرم
- آرد ذرت:1 قاشق غذاخوری
- نمک :یک چهارم قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بیسکویت پرتقالی مخصوص
ابتدا آرد ذرت، نمک، بکینگ پودر و آرد ساده را در ظرفی مخلوط کرده و از صافی عبور دهید.
در مرحله بعد شکر و کره را در ظرف دیگر با هم زن خوب بزنید تا پف کرده و روشن شود.
تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و زرده ها را جدا کرده و به مواد قبلی اضافه کنید، سپس پوست رنده شده پرتقال را افزوده و آب پرتقال را هم بریزید و مواد را بخوبی مخلوط کنید.
در این مرحله مخلوط آرد را به تدریج به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر بیسکوییت یکدست و صاف شود.
حالا خمیر بدست آمده را داخل یک کاغذ روغنی قرار داده و خوب بپوشانید سپس برای حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از دو ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و فر را با دمای 190 درجه روشن کنید تا گرم شود.
سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشانید. هر بار به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آن را به شکل گلوله درآورید و داخل سینی با فاصله از هم بچینید .
روی خمیر ها را کمی فشار دهید تا مسطح شود. بیستکوییت ها را برای 8 الی 10 دقیقه در فری که گرم شده قرار دهید تا بپزند.
بیسکویت پرتقالی ترد و خوش طعم
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت پرتقالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بیسکویت پرتقالی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .