مواد لازم برای استیک مزه دار شده با پیازچه
استیک فیله گوساله :870 گرم
سس سویا :¼ پیمانه
روغن زیتون بکر :¼ پیمانه
پیازچه :10 عدد
سیر :6 حبه درشت
آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل تازه آسیاب شده :به مقدار لازم
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
سس سویا، روغن، آب لیمو، سیر و پیازچه (خرد شده) را در کاسه ای کوچک با هم مخلوط کنید.
¼ پیمانه از آن را در یک پیاله نگه دارید، در آن را پوشانده و در یخچال بگذارید. استیک ها را در یک ظرف پیرکس با ابعاد حدود 20 سانتی متر در 30 سانتی متر، قرار داده و باقی سس را روی آن ها بریزید، استیک را برگردانید تا پشت آن ها نیز آغشته به سس شود. درب ظرف را پوشانده و یک شب در یخچال نگه دارید.
گریل را از قبل روی دمای به نسبت بالا گرم کنید (اگر از گریل زغالی استفاده می کنید، زغال ها زمانی آماده هستند که بتوانید دست تان را 4 تا 5 ثانیه در فاصله 10 سانتی متری آن ها نگه دارید).
استیک ها را از سس بیرون آورده و سس را دور بریزید. روی استیک ها را پوشانده و اجازه بدهید 30 دقیقه در دمای محیط بمانند. سپس به آن ها نمک و فلفل زده و گریل کنید؛ برای نیم پز شدن هر طرف حدود 7 دقیقه کافی است. استیک ها را به تخته برش منتقل کرده و 10دقیقه بگذارید بمانند.
تمامی پیازچه ها را آغشته به سسی که نگه داشته بودید کرده و گریل کنید. پی درپی آن ها را برگردانید تا زمانی که پیازچه ها نرم شوند، حدود 2 دقیقه کافی است. باقی سس را دور بریزید.
استیک ها را خلاف جهت بافت آن ورقه کنید و با پیازچه گریل شده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .