مواد لازم برای اسپـاگتی سیر و گوجه فرنگی
- فلفل سبز :20 گرم
- پیاز :15 گرم
- سیر خرد شده :10 گرم
- ذرت :15 گرم
- روغن زیتون :به مقدار لازم
- گوجه فرنگی :20 گرم
- قارچ :20 گرم
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- اسپاگتی آبکش شده :70 گرم
- پنیر پارمزان :به مقدار لازم
طرز تهیه اسپـاگتی سیر و گوجه فرنگی
ابتدا اسپاگتی را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید. در ادامه سیر را خرد کرده و اضافه نمایید.
فلفل سبز را خرد کرده و اضافه کنید.گوجه را خرد کرده و قارچ را برش نازک بزنید ، سپس به تابه اضافه نموده و تفت دهید.در آخر نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید.
اسپاگتی را داخل مایه بریزید و خوب هم بزنید ، سپس روی حرارت قرار دهید و کمی هم بزنید تا گرم شود.اسپاگتی را در ظرف مورد نظر بکشید و پنیر را روی آن بریزید.
نکته
برای پخت این اسپاگتی میتوانید چند ثانیه پیش از خاموش کردن شعله گاز از مقدار کمی سویا سس برای خوش نمک و متفاوت شدن طعم غذایتان استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسپـاگتی سیر و گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
اسپـاگتی سیر و گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .