مواد لازم برای اشکنه پیاز
- پیاز متوسط:2عدد، خلالی
- روغن:4 قاشق غذاخوری
- زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
- تخم مرغ:3-2عدد
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه پیاز
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 8دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.
زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه 2پیمانه آب جوش به آن بیفزایید و با در بسته، روی شعله ملایم 20دقیقه آن را بپزید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید، سپس به آرامی به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از 5دقیقه آن را با نان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اشکنه پیاز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
اشکنه پیاز را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .