تاثیر مصرف غذای تند در افزایش طول عمر!!
تحققیقات گسترده ای روی تاثیر مثبت مصرف فلفل بر افزایش طول عمر انجام شده است که همگی ارتباط مستقیم مصرف غذاهای تند و افزایش عمر انسان را ثابت می کند.
پزشکان معتقدند مصرف همیشگی مواد خوراکی تند می تواند با کاهش خطر مرگ و میر زودهنگام مرتبط باشد. در این بررسی از نزدیک به 500 هزار نفر در چین این پرسش مطرح شد که چند وقت یک بار غذای تند مصرف می کنند. این افراد در شروع مطالعه بین 30 تا 79 سال سن داشتند و برای مدت زمان حدود هفت سال تحت نظر قرار گرفتند که در طول این مدت حدود 20 هزار نفر از آنان فوت کردند.
اثرات مصرف غذاهای تند بر روی بدن
متخصصان دریافتند افرادی که در طول انجام مطالعه، یک یا دو روز در هفته غذای تند می خوردند، احتمال فوتشان طی این هفت سال، 10 درصد کمتر بوده است. علاوه بر این، افرادی که در طول هفته سه یا چهار روز غذای تند و تیز مصرف کرده بودند احتمال فوتشان 14 درصد کاهش پیدا کرده بود.
«لو کویی»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه سلامت عمومی هاروارد در ایالت ماساچوست گفت:نتایج به دست آمده از این مطالعه قطعی نیست و به همین دلیل نمی توان در مورد رابطه بین مصرف مواد غذایی تند و کاهش سطح مرگ و میر اظهارنظر نهایی کرد.
متخصصان به طور دقیق نمی دانند چرا مصرف این گونه مواد خوراکی با کاهش میزان مرگ و میر مرتبط است اما مطالعات پیشین روی سلول ها و حیوانات به چند مکانیزم محتمل اشاره دارد. به طور مثال بررسی های نشان داده که این نوع از مواد خوراکی میزان التهاب را کاهش داده، تجزیه چربی در بدن را تشدید می کند و ترکیب باکتری های معده را تغییر می دهد.
به گزارش لایوساینس، به گفته متخصصان در شرایط فعلی اظهارنظر قطعی در مورد تأثیرات مثبت غذاهای تند و ادویه دار بر سلامت انسان و کاهش مرگ و میر امکان پذیر نیست.