وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

افزایش میل جنسی و چاقی با پسته

افزایش میل جنسی و چاقی با پسته

پسته چاق کننده است و موجب افزایش میل جنسی می شود و رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه را در پی دارد.

افزایش میل جنسی با پسته

پسته گونه ای گیاه است که در کشورهایی مثل ایران، سوریه، ترکمنستان و غرب افغانستان رشد می کند. تولید پسته در ایران در سال 2005 معادل 190٬000 تن بوده که ایران را در مقام یکم در جهان قرار داد. بعد از ایران آمریکا با تولید 140٬000 و ترکیه با تولید 60٬000 تن در مقام دوم و سوم قرار داشته اند. تولید پسته اغلب در شهرستان فردوس، شهرستان سیرجان، شهرستان رفسنجان، کاشان شهرستان انار، شهرستان دامغان،قزوین، یزد شهربابک و شهرستان زرند صورت می گیرد.

پسته چاق کننده است و باعث رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه می شود, قوای جنسی و میل جنسی را تقویت کرده و تولید مایعات جنسی را نیز افزایش می دهد.

خواص پسته:پسته از دیدگاه طب سنتی مزاجش گرم و خشک است, بهترین نوع پسته آن است که دانه بزرگ داشته و پوسته آن نازک و سفید بوده و مغز سبزرنگی داشته باشد.

پسته دارای رطوبت فضلیه (رطوبت مفید برای بدن) است؛ این رطوبت منجربه تولید خون خوب و صالح (خونی که اجزای آن تناسب دارند) می شود و باعث طول عمر و سلامتی است. 

افزایش میل جنسی

پسته موجب چاقی می شود 

پسته چاق کننده و باعث رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه

پسته چاق کننده است و باعث رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه می شود, قوای جنسی و میل جنسی را تقویت کرده و تولید مایعات جنسی (منی) را نیز افزایش می دهد.

نکته جالبی که در مورد پسته گفته شده این است که نه قابض است نه ملین بنابراین برای اکثر افراد با گوارش های مختلف، مفید است.

پسته برای برای سردمزاجان مفیدتر است

همراه کردن پسته با نمک و تفت دادن آن چه بدون نمک چه با نمک باعث گرم تر و خشک تر شدن مزاج آن می شود لذا برای سردمزاجان مفیدتر بوده اما نباید توسط گرم مزاجان زیاد مصرف شود.

 

افزایش میل جنسی

پسته موجب چاقی می شود

بهتر است پسته نیز همانند بادام و گردو و سنجد برای نگهداری در مدت طولانی از پوست خود خارج نشود؛ ماندگاری مغز پسته حدود سه ماه است ولی با استفاده از روش های فرآوری (مثلاً خواباندن آن در آبلیمو و سرکه) می توان ماندگاری آن را افزایش داد, برای این کار لازم است مغز پسته را به مدت کوتاهی (5 تا 10 دقیقه) در آبلیمو یا سرکه غوطه ور کرد تا خیس بخورد، سپس مغزها را خارج کرده روی پارچه تمیز در هوای تمیز و در سایه قرار داد تا به آرامی خشک شود.

این پسته ها چون همراه با یک ماده سرد (سرکه) است از شدت حرارتش کاسته شده و خصوصاً برای گرم مزاجان مناسب تر است و کمتر عارضه می دهد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع