وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

املت گوجه و ریحان | طرز تهیه “املت گوجه و ریحان”

املت گوجه و ریحان | طرز تهیه “املت گوجه و ریحان”

“املت گوجه و ریحان” یک انتخاب خوشمزه و دلپذیر است که مطمئن باشید از امتحان آن پشیمان نخواهید شد.در آشپزخانه پلاس وی همراه ما باشید.

مواد لازم برای املت گوجه و ریحان 

  • 2 شاخه:ریحان
  • 3 عدد:گوجه گیلاسی
  • 2 عدد:  بزرگ تخم مرغ
  • به میزان لازم:نمک
  • به میزان لازم:فلفل
  • به میزان لازم:روغن زیتون
املت گوجه

طرز تهیه املت گوجه و ریحان

 ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و نصف ق.چ روغن زیتون بریزید ، تخم مرغ ها را در کاسه ای بزنید و نمک و فلفل را اندازه کنید ، سپس  داخل تابه بریزید. در مرحله بعد گوجه های گیلاسی را نصف کرده و روی آن بچینید.

در ادامه برگ های ریحان را خرد کرده و بیافزایید. 

بعد از اینکه تخم مرغ خوب پخت و پشت آن طلایی شد ، از وسط تا کرده و داخل بشقاب سرو قرار دهید و با چند برگ ریحان تازه تزیین نمایید.

 املت گوجه و ریحان

نکات تکمیلی در مورد املت گوجه و ریحان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت گوجه و ریحان را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع