مواد لازم برای املت گوجه و ریحان
- 2 شاخه:ریحان
- 3 عدد:گوجه گیلاسی
- 2 عدد: بزرگ تخم مرغ
- به میزان لازم:نمک
- به میزان لازم:فلفل
- به میزان لازم:روغن زیتون
طرز تهیه املت گوجه و ریحان
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و نصف ق.چ روغن زیتون بریزید ، تخم مرغ ها را در کاسه ای بزنید و نمک و فلفل را اندازه کنید ، سپس داخل تابه بریزید. در مرحله بعد گوجه های گیلاسی را نصف کرده و روی آن بچینید.
در ادامه برگ های ریحان را خرد کرده و بیافزایید.
بعد از اینکه تخم مرغ خوب پخت و پشت آن طلایی شد ، از وسط تا کرده و داخل بشقاب سرو قرار دهید و با چند برگ ریحان تازه تزیین نمایید.
نکات تکمیلی در مورد املت گوجه و ریحان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت گوجه و ریحان را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .