روش پخت سبزیجات برای آنکه همیشه خوشمزه و خوش طعم شوند
سس ، کرم بهترین کاور در روش پخت سبزیجات
کرم و سس ها راه عالی برای پوشش دادن مزه تلخ برخی سبزیجات هستند، پنیر هم مثل سبزیجات و ماکارونی عالی است. لوبیای سبز را با تخم مرغ یا بروکلی بخارپز شده همراه با مایونز امتحان کنید ،خمیر هزارلا هم پیشنهاد خوبی است شما می توانید آن ها را با سبزیجات و غذاهای سالم دیگر مثل اسفناج و یا ماهی پر کنید.
ترفندهای ساده برای روش پخت سبزیجات برای خوشمزه شدن
چطور سبزیجات را طبخ کنیم تا خوش مزه شوند
اگر می خواهید سبزیجات را به روشی بپزید تا اشتها را تحریک و طعم بهتری داشته باشد ، راه های مختلفی وجود دارد که می توانید امتحان کنید بعضی از آن ها شیرین می شوند وقتی آنها را کباب یا سرخ می کنید ، مثل سیب زمینی شیرین یا زمانی که سبزیجات ریشه ای، یا کدوتنبل را به روغن آغشته می کنید و سپس می پزید، روغن به سرعت داغ و از سطح آن تبخیر می شود.
شما می توانید سبزیجات ریشه ای را با جوشاندن نرم کنید چون نسبت به بخار با سرعت بیشتری به پوره تبدیل می شوند
روش پخت سبزیجات رنگی:
بنفش :
سبزیجات بنفش آنتی اکسیدان بالایی دارند . حبوبات، سیب زمینی، مارچوبه و کلم قرمز حاوی آنتوسیانین هستند :مولکول های قابل حل در آب دارند. وقتی آن ها را بجوشانید ، رنگ خود را از دست می دهند بنابراین توصیه می کنیم آن ها را خام یا به آب اضافه کنید. مثالا ، کلم قرمز معمولا در سرکه پخته می شود.
قرمز :
بتانین چیزی است که برخی غذاهای قرمز مانند چغندر تولید می کند. محلول در آب و به گرما - حساس است ، پس بهتر است مثل سبزیجات بنفش با آنها برخورد کنید.
سبز:
کلروفیل مسئول رنگ سبز برخی سبزیجات است. آن هم چنین محلول در آب است. بهتر است مدت کوتاهی در مقادیر زیادی آب شور بجوشانید، سپس با آب سرد شستشو کنید.
می توانند بریان و یا سرخ شوند و سپس با عصاره لیمو شیرین شوند. به عبارت دیگر ، سبزیجات سبز تیره رنگ خود را به راحتی به خاطر کارتنوئید از دست نمی دهند، که به آن ها رنگ نارنجی یا ته رنگ قرمز می دهد.
سفید:
سیب زمینی، کنگر فرنگی ، گل کلم، پیاز و دیگر سبزیجات سفید رنگ خود را پس از برش از دست می دهند و یا رنگ قهوه ای پیدا می کنند به خاطر آنزیم های خاصی در آن ها، آن ها است . با این حال، می توانید مواد را با نگه داشتن در یک کاسه آب لیمو ترش حفظ کنید. هم چنین توصیه نمی شود آن ها را برای مدت طولانی بپزید یا کباب کنید.
روش پخت سبزیجات رنگی با توجه به رنگ آنها
چند نکته مهم و کاربردی روش پخت سبزیجات:
چگونه سبزیجات را بپزید تا به خوردن آنها اشتها و میل داشته باشید؟
یک سالاد سبز با بروکلی و گوجه.
نمک ، گوجه فرنگی و غذاها را خوش مزه تر می کند.
عسل تلخی کاسنی ،را خنثی می کند .
برای سبزیجات تلخ دیگر مثل سبزیجات برگی و سبزیجاتی مانند قارچ، ایده خوبی است که کمی نمک به آن اضافه کنید.
روش پخت سبزیجات با ترکیبات عالی تلخ و شیرین :
نعنا با نخود فرنگی ، جعفری داخل سالاد با سس شیرین ، زیره با هویج کبابی و روغن زیتون با هر دو طعم شیرین و تلخ بسیار عالی است.
سبزیجات شیرین خوش مزه
نخود، هویج، و فلفل شیرینی دارند که می تواند با عسل، شربت افزایش یابد. این جسورانه است که شیرینی را با چربی مخلوط کنید، اما اگر می خواهید کسی را متقاعد کنید سبزیجات بیشتری بخورید، قطعا کارساز است. با این حال، در حالی که سیب زمینی با کره آب شده و سوپ رقیق واقعا خوش مزه هستند،
سبزیجات تند اسیدی
فلفل و زنجبیل تازه غذاهایی مثل سوپ را بهتر می کنند اما با احتیاط آن ها را استفاده کنید. اسیدهایی نظیر عصاره لیمو، سرکه، ریواس، خامه ترش و ماست باعث شیرینی طبیعی سبزیجات می شوند اما اگر تعادل خوبی از طعم ها می خواهید ، از آن ها به طور متوسط استفاده کنید.
دستور العمل عالی و روش پخت سبزیجات اشتها آور
این دستورالعمل نمونه عالی از نحوه پخت سبزیجات است ، بنابراین آن ها طعم خوبی دارند و عالی به نظر می رسند.
روش پخت سبزیجات با پنیر
مواد اولیه :
بروکلی ، گل کلم و هویج
3 قاشق سوپ خوری کره ( 60 گرم )
پنیر رنده شده ( برای طعم )
نمک و فلفل ( به طعم )
کمی آب
دستورالعمل
آب را درون تابه بریزد
سپس، بروکلی، گل کلم، هویج، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید