با بهترین رستوران های گیاهی استانبول آشنا شوید
برای شهری که به کباب های مختلف و ماهی های تازه سرخ شده خود مشهور است، به نظر می رسد که در نگاه اول گزینه های چندانی برای گیاه خواران در آن یافت نمی شود. بااین حال، استانبول دارای رستوران های بسیار خوبی است که تنها بر روی گزینه های گیاهی تمرکز کرده و خوراکی های لذیذی را برای طرفداران این سبک غذایی تهیه می کند. پس برای لذت بردن از غذاهای ترکی همین امروز بلیط هواپیما استانبول خود را رزرو کنید و به این شهر اسلامی سفر کنید.
زنجبیل (Zencefil)
رستوران زنجبیل که در یک خیابان فرعی در نزدیکی میدان تقسیم واقع شده، مکانی دنج و آرام برای فرار از شلوغی شهر است. فضای داخلی و خارجی رستوران با میزهای چوبی رنگی، چند گلدان بر روی آن ها، چهارپایه و دیوارهای روشن تزئین شده است. اگر این رنگ های زیبا شما را سر ذوق نمی آورند، منوی غذاهای گیاهی آن حتما این کار را می کند. سوپ کدوحلوایی، عدسی، دلمه بادمجان، بلغور دودی همراه با سبزیجات و تره فرنگی پخته همراه با نخود سبز تنها بخشی از گزینه های لذیذ این رستوران هستند. حتما قبل از سفارش غذا به گزینه های روزانه بر روی تخته سیاه رستوران نگاه کرده و لیموناد خانگی آن را امتحان کنید. جاهای دیدنی استانبول کم نیستند؛ کافیست قبل از سفر به خوبی برای دیدن ان برنامه ریزی کنید.
Meze by Lemon Tree
اگرچه این رستوران غذاهای گوشتی سرو نمی کند، اما به خاطر ظرف های بزرگ و مرتبا در حال تغییر پیش غذاهای خود با مواد اولیه تازه و فصلی معروف است. پیش غذاهای این رستوران از نوع معمولی نبوده و طعم ها و عطرهای متنوعی برای راضی کردن سلیقه تمامی گیاهخواران در آن ها به کار رفته است. کدوی سبز همراه با نان شیرین و شوید، ماست چکیده همراه با خیار و نعناع، پوره لوبیا، بادمجان پخته شده با روغن زیتون، پیاز، سیر و گوجه فرنگی و دلمه همراه با پنیر و پسته، بخشی از منوی جذاب این رستوران است. نگران نباشید؛ اگرچه این غذاها به عنوان پیش خوراک معرفی شده اند، اما قطعا امتحان چند نمونه از آن ها شما را به طور کامل سیر می کند. اگر قصد رزرو بلیط هواپیما استانبول را دارید همین امروز با تخفیف ویژه از فلایتیو خرید کنید.
Kikero Falafel
یکی از بهترین مکان ها در استانبول برای امتحان فلافل، رستوران Kikero Falafel، درست در گوشه خیابان بویوک هندک، منتهی به برج گالاتا، است. این رستوران مکانی آرامش بخش بوده و فلافل سفارشی شما به سرعت همراه با هوموس سرو می شود. فلافل در این رستوران همراه با گزینه های دیگری نظیر سالاد، نان پیتا، سس خانگی پستو در کنار کدو و بادمجان کبابی سرو می شود. فرقی نمی کند که گزینه مدنظر شما چه باشد، می توان لذیذ بودن این خوراکی ها را تضمین کرد. به علاوه اگر تمایل به صرف دسر هم داشته باشید، پودینگ شیر و فندق گزینه دل چسبی برای پایان کار خواهد بود.
Galata Kitchen
دیگر مکان جذاب در محله گالاتا برای امتحان یک غذای سالم و لذیذ، Galata Kitchen است که در یک خیابان فرعی زیبا با دکوراسیونی ساده قرار دارد. منوی غذایی رستوران بسیار ساده بوده و در تمامی خانه ها یافت می شود. این رستوران غذاهای خود را از مواد تازه تهیه کرده و فضای داخل آن بسیار دنج است. رستوران توسط دو مادر دوست داشتنی اداره می شود که تنها از مواد اولیه فصلی موجود در بهترین بازارهای محلی برای پخت انواع خوراکی های گیاهی در هنگام نهار و شام استفاده می کنند. می توان تمامی خوراکی های کلاسیک که مادران ترک در خانه تهیه می کنند را در اینجا یافت. سالاد جعفری همراه با انار، بادمجان کبابی همراه با ماست، گلوله های پنیری همراه با بادام و غذاهای فراوان دیگر، منوی آشپزخانه کوچک گالاتا را تشکیل می دهند.