طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود
روش پخت فلافل اهوازی و خوزستانی چندان تفاوت خاصی باهم ندارند و شما میتوانید با یک دستور تهیه فلافل بندری خوشمزه، در منزل این غذای جنوبی پرطرفدار را برای خانواده آماده کنید. اغلب خانم ها دوست دارند راز خوشمزگی فلافل بازاری را بدانند تا بتوانند یک فلافل ترد خوشمزه در خانه آماده کنند. رازها را در مطالب قبلی کامل برایتان گفتیم ولی در کل راز اصلی، ترکیب درست مواد لازم فلافل است که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی، فرمول دیگری از آن برایتان ارائه شده است.
مواد لازم فلافل آبادانی پفکی
مواد لازم | میزان لازم |
نخود | 2 پیمانه |
سیب زمینی | 1 عدد متوسط |
پیاز | 1 عدد کوچک |
آرد نخود چی | 1/2 پیمانه |
سیر | سه حبه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
آب | 1/2 پیمانه |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چای خوری |
زرد چوبه | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای سس فلافل جنوب
کلم قرمز کوچک | 1/2 یک عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
سس سفید | 3 قاشق غذا خوری |
آب لیمو | 2 قاشق غذا خوری |
نمک | 1/2 قاشق چای خوری |
طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی
- برای آماده کردن خمیر فلافل اهوازی، ابتدا نخودهایی که 2 روز خیس خورده و چنیدن بار آب آن عوض شده را با کمک چرخ گوشت یا میکسر، خوب چرخ میکنیم.
- بعد از خوب له شدن نخودها، نوبت چرخ کردن سیب زمینی، پیاز و سیر است که میکس شده آنها را به نخود چرخ شده اضافه می کنیم.
- میکس کردن مواد با غذاساز بسیار ساده تر است اما در نهایت انتخاب دستگاه، بستگی به شما دارد.
- آرد نخودچی و ادویه ها را به مواد میکس شده اضافه کرده و دو قاشق روغن زیتون هم داخل مواد ریخته و در آخر بعد از اضافه کردن آب، مواد فلافل ساده خوشمره مان را خوب ترکیب میکنیم.
- خمیر آماده فلافل رو قالب زده و داخل بشقابی که کف آن نایلون پهن کرده ایم چیده و ده دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.
نکته:
چنانچه قصد دارید خمیر فلافل را فریز کنید، بجای پیاز و سیر حتما باید از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید.
طرز تهیه سس فلافل مخصوص
- تمام مواد را با کمک میکسر با هم مخلوط کرده و سس فلافل را آماده می کنیم.