مواد لازم برای کیک شکلاتی آلمانی
- پودر کیک شکلاتی : 455 گرم
- پودر پودینگ شکلاتی :100 گرم
- تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
- خامه ترش : 1 فنجان
- آب گرم :نصف فنجان
- روغن مایع: نصف فنجان
- پودر اسپرسو :2 ق غ + 1 ق غ آب
- شکلات چیپسی : 1 و نیم فنجان
مواد لازم برای مواد میانی و رویه
- زرده تخم مرغ :4 عدد
- شکر:1 فنجان
- نمک :یک چهارم ق چ
- کره نرم شده:8 ق غ
- خامه پرچرب :1 فنجان
- عصاره وانیل :1 ق چ
- گردوی خرد شده:1 و نیم فنجان
- پودر یا چیپس شیرین نارگیل:2 فنجان
کیک شکلاتی آلمانی لذیذ خانگی
طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
ابتدا همه مواد کیک را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود. قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
سپس خمیر را داخل آن بریزید و برای 20 الی 25 دقیقه در طبقه وسط فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید، برای این کار زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و به همراه شکر و نمک مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه کره و وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید تا کرمی رنگ و غلیظ شود، سپس در تابه نچسبی بریزید و روی حرارت قرار دهیدو برای 15 دقیقه هم بزنید.
بعد از اینکه مواد غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود، در این مرحله گردو و نارگیل را بیافزایید و مخلوط نمایید.
کیک را به چهار قسمت تقسیم کرده و روی هر لایه مقداری از مواد را بریزید و با کاردک خوب پخش کنید و روی آن یک لایه کیک بگذارید.
لایه ها را به همین ترتیب ادامه داده و کیک را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شده و کمی جا بیافتد.
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی آلمانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی آلمانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .