مواد لازم برای فوندانت کیک موکا
- کره:2 قاشق غذاخوری
- پودر قند:1/3 پیمانه
- شکلات:60 گرم
- تخم مرغ :1 عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ:1 عدد بزرگ
- پودر اسپرسو:1 قاشق چای خوری
- نمک :1 نوک انگشت
- آرد:1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فوندانت کیک موکا
ابتدا کره و شکلات را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ذوب شوند.
سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود، در این فاصله تخم مرغ و زرده را در کاسه ای بریزید و هم بزنید.
در ادامه پودر قند را افزوده و پودر اسپرسو و نمک را بیافزایید و مواد را بخوبی مخلوط نمایید.
در مرحله بعد شکلات ذوب شده را بریزید و هم بزنید ، سپس آرد را افزوده و مواد را تا حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند نیازی به هم زدن زیاد نیست.
قالب های سوفله را با کره چرب نموده و کمی پودر قند بپاشید، خمیر را داخل قالب ها بریزید و برای 10 الی 12 دقیقه در فری که با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد فوندانت کیک موکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فوندانت کیک موکا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .