مواد لازم برای سالاد کاهو آسیایی
- یک عدد : پیاز بزرگ ، خرد شده
- یک قاشق غذا خوری :سس سویا
- دو قاشق چای خوری :زنجبیل خرد شده
- یک دسته :پیازچه ، خرد شده
- یک قاشق غذا خوری :سرکه
- دو قاشق چای خوری:روغن کنجد
- 500 گرم :کاهو خرد شده
- 450 گرم :گوشت گاو بدون چربی
- یک قاشق غذا خوری :روغن سرخ کردنی
- یک چهارم فنجان :سس
- دو حبه :سیر تازه ، خرد شده
- 240 گرم : شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
- به مقدار لازم : سس فلفل
طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا گوشت گاو تازه را چرخ کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا بپزد و سرخ شود و در این فاصله برگ های کاهو را جدا کرده بشویید و بگذارید تا خشک شود. بهتر است از کاهو سالادی کوچک استفاده کنید زیرا قرار است مواد سالاد را داخل کاهو ریخته و سرو کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای دیگر تفت دهید. سرکه ، سس سویا ، سس فلفل و زنجبیل را به پیاز اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید و گوشت گاو را هم به مواد تابه افزوده و شاه بلوط را هم بیافزایید و هم بزنید، در آخر روغن کنجد را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و بگذارید با هم تفت بخورند، بعد از 2 دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.
دیس سالاد را آماده کرده و کاهو را داخل آن بچینید و مواد را داخل کاهو ریخته و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد کاهو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد کاهو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .