خواص انواع تخمه ها
تخمه ها مانند ماهی ها از نظر امگا 3 غنی اند. امگا 3 موجود در تخمه ها به کاهش بی نظمی های ضربان قلب، تری گلیسرید خون، خطرات تشکیل لخته، سرعت سخت شدن شرایین، خطر فشار خون بالا و کاهش سرطان و اختلالات رفتاری در جوانان کمک می کند و برعکس امگا3 های دارویی، خطر مسمومیت ندارند.
تخمه ها منبع غنی چربی هستند که هنگام رسیدن، مقدار زیادی از نشاسته خود را از دست می دهند و به میزان چربی آنها افزوده می شود.
از نظر نوع چربی هم دارای اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع هستند که البته مقدار اسیدهای چرب غیر اشباع (مفید) آنها بیشتر است.
خواص برخی از تخمه ها
خواص برخی از انواع تخمه ها:
تخمه آفتابگردان: انرژی ساز
تخمه آفتابگردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم، آهن و حاوی میزان قابل توجهی فولات (اسیدفولیک)، ویتامین5 Bو ویتامین های دیگر گروه B است که این ویتامین ها باعث می شوند بدن به خوبی بتواند از کربوهیدرات ها (قندها) استفاده کند و پرانرژی باشد.
خواص برخی از تخمه ها
تخمه هندوانه: استخوان ساز
تخمه هندوانه برای سلامت و زیبایی پوست، درمان جوش صورت و کمبود آهن بدن و کنترل فشار خون بسیار مفید است. همچنین این تخمه برای کسانی که می خواهند چاق شوند نیز می تواند مفید باشد.
تخمه هندوانه سرشار از نیاسین می باشد که باعث قدرت ارتجاعی مناسب در پوست، سفت شدن پوست، محو خط و چین چروک ها، از بین بردن لکه های سیاه، رفع خارش و زرد شدگی پوست می شود.
خواص برخی از تخمه ها
تخمه خربزه: خون ساز
خربزه دارای ویتامینA است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.تخمه خربزه نیز دارای خواص می باشد از جمله خاصیت تخمه خربزه خون ساز بودن آن است.
خواص برخی از تخمه ها
تخمه کدو: دفع کننده کرم و افزایش هوش و تقویت حافظه.
تخم کدو منبعی غنی از مواد معدنی، پروتئین و چربیهای غیر اشباع است که در سلامت پروستات، استخوان ها و پیشگیری از التهاب مفاصل موثر است.