مواد لازم برای بادمجان شکم پُر مازندرانی
- گردو پودر شده :200 گرم
- بادمجان :5 عدد
- گوجه فرنگی :3 عدد
- سیر رنده شده :3 حبه
- پیاز رنده شده : 3عدد
- سبزی ساطوری شده (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر مثل جعفری و گشنیز و نعنا) :1 پیمانه
- رب انار :نصف پیمانه
- نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
- خلال بادام : مقداری
- روغن :به مقدار کافی
طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی :
بادمجان ها را پوست بگیرید و مقداری نمک به آن بزنید و یکی دو ساعت استراحت دهید تا اگر تلخی داشت گرفته شود. سپس آن را بشویید تا نمک اضافه آن برود و بعد خشک کنید.
وسط بادمجان ها را چاک دهید . به طوری که از هم جدا نشوند.بعد بادمجان ها را در روغن سرخ کنید .
سر گوجه را هم ببرید و داخل آن را خالی کنید و پوره آن را نگه دارید.
گردو را با سیر ، پیاز و سبزی خرد شده مخلوط کنید و به رب انار و زردچوبه و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. سپس این مواد را تفت دهید تا آب آنها کشیده شود و سرخ شوند.
مواد آماده شده را در شکم گوجه ها و بادمجان های سرخ شده بریزید و داخل تابه ای قرار دهید .
پوره گوجه فرنگی را به همراه یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف لیوان آب در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بخار پز شود و یا در فر بپزید.
در آخر هم کمی خلال بادام روی مواد پر شده بریزید. همچنین میتوانید ابتدا مواد را داخل بادمجان ها پر کنید و بعد بادمجان را سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان شکم پُر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
بادمجان شکم پُر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .