موادلازم برای کشکول
- بادام خلال یا پرک :120 گرم
- شیر:600 میلی لیتریا دو و نیم پیمانه
- آرد برنج :25 گرم
- شکر :6 تا4 قاشق غذاخوری
- پودر پسته :برای تزئین
طرز تهیه کشکول ایرانی
ابتدا شیر و آرد برنج را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد بجوشد و غلیظ شود.
بادام را بوسیله آسیاب کن پودر کرده به مواد بالا اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر بپزد ، مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
کشکول را از روی شعله بردارید و بعد از خنک شدن داخل لیوان های بلوری بلند بریزد و با پودر پسته تزیین کرده داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد کشکول ایرانی | طرز تهیه دسر کشکول ایرانی خوشمزه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کشکول ایرانی | طرز تهیه دسر کشکول ایرانی خوشمزه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .