مواد لازم برای بادمجان و تن ماهی
- بادمجان :3 عدد
- کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون ):یک قوطی
- پیاز کوچک رنده شده :یک عدد
- سیر رنده شده :دو حبه
- روغن زیتون بکر :دو قاشق غذاخوری
- ریحان تازه یا اسفناج کوچک یا جعفری تازه :چند پر
- گوجه فرنگی متوسط خردشده و یک عدد رنده شده:دو عدد
- پنیر موتزارلا یا یک پنیر کم نمک، به سلیقه خودتان :یک گلوله
- نمک ، فلفل و ادویه مورد علاقه :به میزان کافی
بادمجان و تن ماهی
طرز تهیه بادمجان و تن ماهی
بادمجان ها را پس شستن و بدون اینکه پوست آن را بگیریم به صورت حلقه حلقه با ضخامت تقریبا سه سانتیمتر برش میزنیم و روی حلقه ها را با کارد چند خط می اندازیم.
حلقه ها را به روغن زیتون آغشته می کنیم سپس در سینی فر می چینیم.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و بادمجان ها را داخل آن قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.
اگر هم بتوانید بادمجان ها را کباب و یا گریل کنید تردتر و خوشمزه تر می شوند.
پیاز و سیر رنده شده را با روغن تفت دهید تا طلایی شوند. در حین تفت دادن نمک ، فلفل و ادویه را به آنها اضافه کنید و تفت دهید.بعد از اینکه عطر ادویه ها به مشام رسید ،گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا آب گوجه خشک شود.
ماهی تن کنسروی را با چنگال تا جای ممکن له کنید.
بعد از اطمینان داشتن از خنک بودن همه مواد ،در یک بشقاب، اول یک حلقه بادمجان بگذارید و روی آن کمی از ماهی له شده، یک حلقه گوجه فرنگی و یک حلقه نازک از پنیر موتزارلا و روی آن کمی از سُس پیاز و سیرداغ بریزید.
سپس روی آنها یک حلقه دیگر از بادمجان را قرار دهید. با کمی سبزی تازه در کنار یا روی ساندویچ بادمجان مزه آن را لذیذتر کنید.
بادمجان و تن ماهی
نکات تکمیلی در مورد بادمجان و تن ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بادمجان و تن ماهی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .