مواد لازم برای کباب فلفلی
- گوشت چرخ کرده :150 گرم
- پیاز رنده شده : 1 عدد
- برگ سیر :2 عدد
- فلفل سبز:2 عدد
- سس خردل :1 قاشق چای خوری یا پودر خردل
- لیمو ترش :1 عدد برای رنده کردن پوست آن
- زعفران:به میزان لازم
- پیازچه:به میزان لازم
- پنیر پیتزا :به میزان لازم
- فلفل دلمه قرمز: به میزان لازم
- نمک ، فلفل قرمز و فلفل سفید : به میزان لازم
طرز تهیه کباب فلفلی :
آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت چرخ کرده ، برگ سیر خرد شده ، پیازچه ، رنده پوست لیمو ترش ،کمی فلفل دلمه قرمز ریز شده ،سس یا پودر خردل ،
نمک ، فلفل های قرمز و سفید و کمی زعفران مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس در فلفل های سبز باریک و بلند یک برش ایجاد کنید و داخل فلفل ها پنیر پیتزا بریزید و تمام سطح فلفل را با گوشت مخلوط شده بپوشانید.
به شکلی که قسمت بالا و پایین فلفل بیرون بماند.
تا به ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و کباب ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه کمی با حرارت ملایم سرخ کنید و بعد در ظرف را بدید تا کباب ها آرام پخته شوند.
برای تهیه سس این کباب هم باید مقداری گردو را به همراه سیر ، فلفل قرمز دلمه ای ، نعناع تازه ، پیازچه و روغن زیتون را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم یکدست شوند.
یک پیاز کوچک رنده کنید و داخل روغن سرخ کنید بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
زعفران و کمی آب لیمو هم به آن اضافه کنید و بعد مواد داخل غذا ساز را با آنها مخلوط کنید.
با اضافه کردن مقداری آب ، سس را به مدت یک ربع روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
مقداری از سس آماده شده را روی کباب ها بریزید و بقیه آن را هنگام سرو کردن کباب ها در کنارش سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب فلفلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب فلفلی را می توانید در وعده نهار - شام - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .