وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مواد اولیه دم دست

طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مواد اولیه دم دست

خورشت کدو حلوایی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در فصل پاییز و زمستان است. با این رسپی می توانید یک خورش کدو تنبل خوشمزه تهیه و میل کنید.

طرز تهیه کدو حلوایی خورشتی یا همان خورشت کدو حلوایی

خورشت کدو حلوایی یکی از خورشت‌های سنتی مخصوص فصل پاییز و زمستان است که دارای خواص بی شمار و بسیار مقوی و مفید است. خورشت کدو حلوایی در اقصی نقاط کشورمان با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و ممکن است مواد مختلفی در تهیه آن به کار رود.

اگر علاقه فراوانی به کدو حلوایی دارید، پیشنهاد می کنیم این خورشت خوشمزه که در بعضی مناطق در شب یلدا سرو می‌شود، مطابق رسپی که در این بخش از آشپزخانه پلاس وی قرار داده ایم، در خانه تهیه و نوش جان نمایید.

مواد لازم برای تهیه خورشت کدو حلوایی

مواد لازم میزان لازم
گوشت خورشتی 300 گرم
کدو حلوایی 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد
آلو بخارا 100 گرم
زعفران (حل شده در آب) یک و نیم قاشق غذاخوری
رب گوجه یک و نیم قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

کدو حلوایی

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

  1. کدو را بشویید و پوست بکنید.
  2. کدو را برش زده و خرد کنید.
  3. یک عدد از پیازها را به صورت ریز خرد و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود.
  4. کدوها را به پیاز بیافزایید و تفت دهید.
  5. در ظرفی دیگر پیاز خرد شده را تفت داده و گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  6. به مخلوط گوشت و پیاز، دو لیوان آب جوش و زعفران را بریزید.
  7. حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت بپزد.
  8. آلوها را خوب بشویید و نیم ساعت در آب بخیسانید.
  9. رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید.
  10. در آخر پخت گوشت، آلوها را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه به گوشت اضافه کنید.
  11. اجازه دهید آلو و گوشت خوب بپزد و جا بیافتد.
  12. کدو تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید واجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بپزد.
  13. برنج را به صورت کته یا آبکش بپزید.
  14. خورشت کدو حلوایی با برنج سرو کنید.

خورش کدو تنبل

نکات مهم

  1. اگر طعم ترش و ملس را می پسندید، دو قاشق غذاخوری آب¬غوره یا آب¬لیمو به خورشت اضافه کنید.
  2. در صورتی که طعم شیرین خورشت کدو را می پسندید، طعم خورشت را با افزودن یک قاشق غذاخوری شکر، شیرین‌تر کنید.
  3. بهتر است کدوها را حتما در کره سرخ کنید تا طعم و عطر بهتری بگیرند.
  4. اجازه ندهید که کدوهای داخل خورشت له و نرم شوند.
  5. این خورشت باید لعابدار و نباید زیاد آبدار باشد.
  6. در این خورشت میتوان از مقدارکمی لپه استفاده کرد.
  7. از هل و دارچین می توانید به عنوان عطر دهنده به این غذا استفاده کنید.
  8. برای تزیین و مجلسی تر کردن خورشت می توانید از کمی خلال پسته استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش کدو حلوایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش کدو حلوایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع