مواد لازم برای موس میوه ای
- آب :30 میلی لیتر
- ژلاتین :5 گرم
- سس میوه ای :130 میلی لیتر
- خامه زده شده (شکر برای خامه لازم نیست) :130 گرم
- مرنگ ایتالیایی:(2 سفیدهٔ تخم مرغ)
موس میوه ای خانگی
طرز تهیه موس میوه ای
ابتدا 5 گرم ژلاتین را در یک ظرف مناسب بریزید و آن را با 30 میلی لیتر آب مخلوط کنید.
مخلوط ژلاتین و آب را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و مرتب هم بزنید تا دانه های ژلاتین بخوبی در آب حل شود.
ژلاتین حل شده را با 130 گرم سس میوه دلخواهتان مخلوط کنید
در مرحله بعدی خامه زده شده و مرنگ ایتالیایی را با هم ترکیب کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی یکدست شود.
مایه موس را در ظرف های دسرخوری بریزید و برای تزیین از چند برش توت فرنگی و یا میوه دلخواهتان استفاده کنید.
موس را تا زمان سرو در یخچال نگهداری نمایید تا خنک شده و خودش را ببندد.
درست کردن موس میوه ای
نکات تکمیلی در مورد موس میوه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
موس میوه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .