طرز تهیه اسپاگتی خوشمزه با میت بال
دستور این اسپاگتی و میت بال مخصوص در آشپزخونه پلاس وی ساده و کم هزینه است و فقط 30 دقیقه طول می کشد تا آماده شود. این مقدار مواد برای 4 نفر است.
روش پخت اسپاگتی با میت بال گوشت چرخ کرده
اطلاعات و ارزش غذایی موجود اسپاگتی برای هر نفر
- کالری 764
- چربی 29 گرم(9.6 گرم اشباع شده )
- پروتئین 32.4 گرم
- کربوهیدرات 91.7 گرم(12.7 گرم شکر )
- فیبر6 گرم
- نمک 2.6 گرم
اسپاگتی با میت بال سرشار از پروتئین و کالری
مواد اولیه اسپاگتی و میت بال
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد لیمو
- نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی
- 40 گرم خرده نان تازه
- 20 گرم پارمزان
- 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 3 - 3 عدد فیله ماهی
- روغن زیتون برای سرخ کردن
- 400 گرم اسپاگتی
- برگ های تازه نعناع برای سرو در صورت تمایل
آماده سازی اسپاگتی و میت بال فقط در 30 دقیقه
دستورالعمل پخت اسپاگتی با میت بال
گوشت چرخ کرده را در کاسه بریزید پوست لیمو ، فلفل چیلی و خرده های نان را داخل کاسه بریزد . پنیر پارمزان را رنده ،سپس به خوبی مخلوط و 20 عدد گوشت قلقلی درست کنید.
داخل ماهی تابه کمی روغن ، ریخته و گوجه فرنگی ، ماهی کولی را اضافه کنید. تا وقتی ، ماهی کولی بپزد و طعم ، مزه چاشنی ها را بگیرد.
در ماهی تابه دیگر، کمی روغن بریزد و گوشت قلقلی ها را تفت دهید، سپس آن ها را در سس گوجه فرنگی 10 دقیقه بگذارید تا بپزید.
پاستا را مطابق با دستورالعمل بسته بپزید سپس سس و گوشت قلقلی ها را روی آن بریزید و داخل بشقاب ریخته و با پنیر ریحان تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی و میت بال
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
اسپاگتی و میت بال را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .