طرز تهیه ته چین اسفناج
اگر به دنبال تنوع در تهیه ته چین هستید اینبار برای مهمانیتان ته چین اسفناج آماده کنید.ته چین اسفناج یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار است. عطر و مزه ی اسفناج داخل ته چین فوق العاده میشود.ته چین اسفناج را می توان نوعی غذای مقوی و گیاهی به حساب آورد.با ما در پلاس وی همراه شوید برای طبخ یک ته چین اسفناج خوشمزه و مجلسی.
مواد لازم برای ته چین اسفناج
- گوشت :600 گرم
- برنج:5 تا 6 پیمانه
- اسفناج :800 گرم
- رب انار:1 پیمانه
- پیاز:یک عدد
- سیب زمینی حلقه ای شده :برای ته دیگ
- نمک و فلفل :به اندازه لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه ته چین اسفناج
مرحله اول:
برای درست کردن ته چین اسفناج ،ابتدا برنج را بشویید و با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید. پیاز را خرد کنید و با گوشت و کمی فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد.حتما هنگام جوشیدن ،کف روی آن را بگیرید.
وقتی گوشت پخت آن را صاف کنید و خرد کنید.اسفناج ها را پس از شستن و خرد کردن، در روغن تفت دهید و رب انار را درون مخلوط کنید.
مرحله دوم:
برنج را پخته و آبکش کنید.
مرحله سوم:
قابلمه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و با سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه را بپوشانید.
سپس با کفگیر نیمی از برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و بعد روی آن گوشت و اسفناج سرخ شده بریزید و مجددا بقیه برنج را بریزید.
مرحله نهایی:
مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید و سپس آن را روی حرارت ملایم دم کنید.
اگر دوست دارید ته چین طعم ترش تری داشته باشد می توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید وبعد برنج را دم کنید.
نکات تکمیلی در مورد ته چین اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ته چین اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .