مواد لازم برای پیراشکی اسفناج:
- اسفناج :یک کیلوگرم
- گشنیز:200 گرم
- آرد :نیم کیلو
- روغن مایع :یک پیمانه
- پیاز داغ:دو قاشق غذاخوری
- آب :یک پیمانه
- بیکینگ پودر یا جوش شیرین :یک قاشق چایخوری
- نمک:یک قاشق مرباخوری
- روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی اسفناج:
آرد را با آب و روغن مایع مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید.
سپس جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک را به خمیر اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
خمیر را لوله ای کنید وبه 6 قسمت برش بزنید و هر قسمت آن را به شکل دایره فرم دهید و باز کنید.
اسفناج ها را پس از شستن و خرد کردن ، بخار پز کنید و بعد از تبخیر شدن آب آن ، ادویه های دلخواه را به همراه پیاز داغ به اسفناج اضافه کنید.
نصف هر قسمت از خمیر را با مخلوط اسفناج پر کنید و روی آنها مقداری گشنیز بریزید و روی مواد را با نصف دیگر خمیر بپوشانید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقدار زیادی روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس خمیر های پر شده را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیراشکی اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .