کوفته قلقلی مرغ تایلندی
پیشنهاد ویژه آشپزخانه پلاس وی :فینگر فود ، میت بال یا کوفته قلقلی مرغ تایلندی
فینگر فودهای پیشنهادی آشپزخانه پلاس وی شامل انواع ذائقه ها و سلیقه ها خواهد بود به طوریکه افرادی با هر نوع رژیم بتوانند از آنها استفاده کنند . در ابتدای بخش فینگر فودها یکی از مزه های عالی و خوشمزه را انتخاب کرده ایم ، میت بال مرغ تایلندی غذای مخصوص منوی بسیاری از رستوران های خارجی. این کوفته مرغ قلقلی خوش مزه و لذیذ تایلندی را به عنوان فینگر فود استفاده کنید.
میت بال مرغ تایلندی غذای بسیار خوش طعم
مواد لازم :
- 500 گرم مرغ ریز شده
- 1 عدد بوته سیر خرد شده
- مقداری زنجبیل تازه ، پوست کنده و خرد شده .
- 3برگ لیمو تازه خرد شده
- 1 قاشق سوپ خوری برگ های نعناع تازه، به اضافه ساقه
- 1قاشق سوپ خوری برگ های تازه گشنیز
- 2قاشق سوپ خوری سس ماهی
- 1قاشق سوپ خوری آب لیمو
- 1 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
- 1عدد فلفل قرمز کوچک، خرد شده
- 1 قاشق سوپ خوری روغن بادام زمینی
روش و مراحل طرز تهیه:
مرحله 1
، سیر، مرغ ،زنجبیل، لیمو، نعناع و گشنیز را در کاسه ای ترکیب کنید.
مرحله 2
با استفاده از دستان تمیز، 1 قاشق سوپ خوری مواد را قلقلی کنید. روی بشقاب بزرگ قرار دهید. 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید .
مرحله 3
در همین حال، سس ماهی، آب لیمو، شکر و فلفل را در کاسه کوچک بریزید. تا زمان حل شدن شکر هم بزنید.
مرحله 4
روغن را در ماهی تابه ای نچسب با حرارت متوسط داغ کنید. قلقلی های مرغ را در 2 قسمت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. آن ها را با سس و برگ لیمو ، نعنا سرو کنید.
طرز تهیه میت بال مرغ تایلندی
نکات تکمیلی در مورد فینگر فود
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
فینگر فود را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .