مواد لازم بامیه هندی (Gulab Jamun)
- روغن مایع سرخ کردنی : 500 میلی لیتر
- شیرخشک:120 گرم
- آب:2 پیمانه+ 80 میلی لیتر
- آرد :75 گرم
- کره:25 گرم
- شکر:2 پیمانه
- چوب دارچین :1 عدد
- دانه هل درسته:2 قاشق چایخوری
- هل ساییده :1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین : ¼ قاشق چایخوری
- گلاب :1 قاشق غذاخوری
- ماست :برای سرو به مقدار دلخواه
درست کردن بامیه هندی در خانه
طرز تهیه بامیه هندی (Gulab Jamun)
ابتدا آرد، شیر خشک، هل و جوش شیرین را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، سپس کره را افزوده و با نوک انگشتانتان آن را مخلوط کنید تا کره به خود مواد برود.
در ادامه آب را افزوده و مواد را ورز تا خمیر نرم و یکدست شود. خمیر را به شکل توپ های یک اندازه درست کرده و در یک سینی بزرگ بچینید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، سپس توپ ها را داخل روغن بیندازید تا سرخ شده و داخل آنها بپزد.
در این میان آب، شکر، دارچین و دانه هل را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود.
بعد از اینکه شربت قوام آمد گلاب را افزوده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. بامیه سرخ شده را داخل شهد بیاندازید و اجازه دهید تا شهد را به خود جذب کند.
بعد از نیم ساعت بامیه ها را از شهد خارج کرده در ظرف مورد نظر بچینید و با ماست سرو نمایید
دستور بامیه هندی
نکات تکمیلی در مورد بامیه هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بامیه هندی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .