مواد لازم برای براونی کدو تنبل
- شکلات رنده شده:115 گرم
- کره مکعبی خرد شده :سه چهارم فنجان
- شکر:1 و یک چهارم فنجان
- تخم مرغ بزرگ :3 عدد
- عصاره وانیل : 1 ق چ
- نمک:یک چهارم ق چ
- آرد :1 فنجان
مواد لازم برای پوره کدو تنبل
- پنیر خامه ای نرم :115 گرم
- پوره کدو تنبل :نصف فنجان
- شکر:یک چهارم فنجان
- ادویه پای کدو تنبل:1 و نیم ق چ
- عصاره وانیل :نصف ق چ
مواد لازم برای گاناش
- شکلات رنده شده: 115 گرم
- خامه: نصف فنجان
طرز تهیه براونی کدو تنبل
شکلات را خرد کرده و داخل ظرف مناسبی بریزید، سپس به همراه کره با روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم آب کرده و مخلوط نمایید، سپس بگذارید تا کمی خنک شود.
در این فاصله پوره کدو تنبل را با سایر مواد داخل مخلوط کن بریزید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.فر را با دمای 180 درجه روشن نموده و داخل قالب یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید.
تخم مرغ را به مخلوط شکلات و کره افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس شکر، وانیل و نمک را افزوده و آرد را به تدریج اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
نصف بیشتر مواد فوق را روی سینی بریزید و پخش کنید، سپس پوره کدو تنبلی را که آماده نموده اید بریزید و صاف کنید. در اخر باقی مانده خمیر شکلاتی را افزوده و سطح آن را صاف نمایید.
قالب را برای نیم ساعت در فر قرار دهید تا براونی کدو تنبل بپزد. در این فاصله گاناش را به روش زیر درست کنید.
خامه را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، سپس شکلات را افزوده و بگذارید تا آب شده و با خامه مخلوط گردد.
بعد از نیم ساعت براونی را از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود، سپس گاناش را روی تمام سطح آن بریزید.
نکات تکمیلی در مورد براونی کدو تنبل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
براونی کدو تنبل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .