وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

برنج سرخ شده | طرز تهیه “برنج سرخ شده” با تخم مرغ

برنج سرخ شده | طرز تهیه “برنج سرخ شده” با تخم مرغ

“برنج سرخ شده” با تخم مرغ، همراه با خوراک های چینی طعم فوق العاده ای پیدا می کند. برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید، قبل از اینکه برنج را با مواد دیگر سرخ کنید مطمئن شوید کاملاً پخته و بعد سرد شده است.

مواد لازم برنج سرخ شده با تخم مرغ

  • برنج :200 گرم
  • جوانه گندم :  100 گرم
  • نخود فرنگی سبز:100 گرم
  • تخم مرغ :1 عدد
  • روغن کنجد :2 قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی :2 قاشق سوپخوری
  • پیازچه :4 عدد
  • سس سویا :1 یا 2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سفید :به میزان لازم

برنج سرخ شده

طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ

ابتدا برنج را بپزید و در یک ظرف بکشید تا خنک شود. تابه ای را روی حرارت قرار داده ، برنج پخته شده را افزوده و خوب تفت دهید.

نخود فرنگی را آبپز کرده و پیازچه ها را خرد نمایید و به همراه جوانه گندم به تابه اضافه کنید، حدود 4 دقیقه تفت دهید.

در مرحله بعد فلفل سفید و سس سویا را بریزید، مواد را به یک طرف تابه هدایت کرده و روغن کنجد را در طرف دیگر آن بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن بزنید و 10 دقیقه اجازه دهید تا ببندد.

در مرحله بعد همه مواد را با یک چنگال خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. برنج سرخ شده با تخم مرغ را در ظرف مورد نظر بکشید و گرم میل کنید.

برنج سرخ شده با تخم مرغ

نکات تکمیلی در مورد برنج سرخ شده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
برنج سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع