قانون خانواده های موفق برای باکلاس بودن
احتمالا این جمله را شنیده اید که برخی از افراد می گویند:" فلانی ها خانوادگی با کلاس هستند" اما به نظر شما چه خصوصیاتی باعث می شود که خانواده ای با کلاس در میان دوستان و اقوام با کلاس باشند. اگر می خواهید بدانید که چه خصوصیاتی سبب باکلاسی برخی از خانواده ها می شود، این بخش از خانواده پلاس پلاس وی را مطالعه کنید.
به یکدیگر احترام می گذارند
در خانواده های با کلاس تمامی اعضای خانواده به یکدیگر احترام می گذارند. احترام گذاشتن به کوچک و بزرگ اصل اساسی تربیتی این خانواده ها است بنابراین از همان کودکی احترام گذاشتن و با احترام صحبت کردن را به فرزندان خود یاد می دهند.
آداب معاشرت را رعایت می کنند
افراد این خانواده آداب معاشرت را بلدند و در صورت عطسه دستمال جلوی دهان خود می گیرند. در میان جمع، خوردههای غذا را از لای دندانهایتان درنمی اورند. انگشت در دهان یا بینی نمی کنند. با خندههای ناگهانی و پر سروصدا، سکوت را نمی شکنند و....
برای ورود به جایی اجازه می گیرند
اعضای یک خانواده با کلاس هیچگاه بدون اجازه به جایی وارد نمی شوند و برای ورود به مکانی ابتدا در زده اجازه می گیرند و سپس وارد می شوند. این خانواده ها به فرزندان خود نیز آموزش می دهند که حریم خصوصی پر اهمیت بوده و باید حریم خصوصی افراد را رعایت کنند و قبل از ورود به مکانی حتما اجازه بگیرند.
آداب غذا خوردن را بلدند
اعضای یک خانواده با کلاس آداب غذا خوردن را رعایت می کنند، هیچوقت با دهان پر صحبت نمی کنند، هیچوقت غذای خود را فوت نمی کنند، آرام غذا می خورند، سر میز از خلالدندان یا نخداندان استفاده نمی کنند، در مهمانی ها قبل از میزبان غذا خوردن را شروع نمی کنند، پر سر و صدا غذا نمی خورند و....
داد و قال راه نمی اندازند
متانت یکی از خصوصیات مهم افراد با کلاس است. اعضای یک خانواده با کلاس نحوه کنترل احساسات خود را بلدند و با تن صدای بالا صحبت نمیکنند و با احترام و به آرامی با یکدیگر حرف می زنند. آنها زمانی که دچار اختلاف بر سر موضوعی می شوند، به جای جر و بحث با صدای بلند، به آرامی بر سر آن به گفت و گو بپردازند.
مسئولیت پذیر هستند
در خانواده با کلاس مسئولیت پذیری اهمیت دارد، اعضای خانواده هر کدام وظیفه خود را به خوبی ایفا می کنند و زمانی که کسی لطفی در حقشان میکند، فورا متوجه این لطف میشوند و قدردانی و سپاسشان را ابراز میکنند، اما افراد بیکلاس و مغرور فکر میکنند کارِ انجام شده وظیفه بوده و کمک و لطف دیگران را نادیده میگیرند.
شوخی های بی جا نمی کنند
خانواده های با کلاس حتی در زمان شوخی با یکدیگر قاعده و قوانینی را رعایت می کنند مثلا برای کمی خندیدن الفاظ و کلمات زشت به کار نبرده و به قول معروف از شوخی های دستی مانند نیشگون گرفتن، هل دادن و ضربه زدن و... می پرهیزند. آنها به کودکان خود نیز می آموزند شوخی های بی جا نکنند.
در میان جمع تلفن همراه خود را به دست نمی گیرند
افراد با کلاس هنگام حضور در جمع هر 5 ثانیه گوشی خود را چک نمی کنند و تلفن همراه را روی ویبره یا تک صدای کوتاه می گذارند و فقط زمانی که کار فوری دارند از تلفن همراه استفاده می کنند.
از عبارات مؤدبانه استفاده می کنند
در خانواده های با کلاس حتی کودکان نیز همواره از عبارات مؤدبانه مانند لطفا، سپاس یا ممنون و... استفاده می کنند. استفاده از عبارات مودبانه به خردسالان امکان رشد در تعاملات اخلاقی در طول روز را میدهدو سبب می شود آنها در جامعه تعاملات سالمی برای خویش بسازند.