چرا نباید غذا را فوت کرد ؟
نوشیدنی ها و غذا های داغ بسیار خوشمزه ای وجود دارند که طعم لذت بخشی را در دهان ما ایجاد می کنند. مخصوصاً زمانی که هوا سرد است؛ همه ترجیح می دهیم که از غذاها و نوشیدنی های داغ استفاده کنیم که از آن ها بخار خارج شود، اما گاهی اوقات به هر دلیلی مثل عجله، دوست داریم که زودتر این غذاها را فوت کنیم تا خنک شود. اما همین فوت کردن باعث ایجاد عوارض جانبی در بدن خواهد شد که در این بخش از پلاس وی به توضیح آن خواهیم پرداخت.
دلیل خطرناک بودن عادت فوت کردن غذا و نوشیدنی های گرم
زمانی که غذا یا نوشیدنی را فوت می کنید، میکروارگانیسم های موجود در دهان وارد غذا یا نوشیدنی می شوند. این میکروارگانیسم ها معمولاً در باقیمانده غذا هم وجود دارند. حتی اگر ادامه غذا را فوت نکنید، مطمئناً به بدن ما آسیب وارد می کنند و ما را مستعد بیماری می کنند. چه بدتر که غذای شخص دیگری را هم فوت کنیم و آلودگی های بدن خود را به غذای او منتقل نماییم.
گاهی اوقات آلودگی های حاصل از فوت انسان به قدری زیاد هستند که باعث شوک، کما و یا حتی مرگ فرد هم می شوند. زمانی که غذای داغ را فوت می کنید، کربن دی اکسید یا CO2 وارد غذا می شود.
از طرفی غذا و نوشیدنی هایی مانند چای، حاوی آب و H2O بالایی هستند. این وضعیت ها عاملی برای بالا رفتن سطح اسید در خون می شوند که بیشتر از حد مجاز است. زمانی که اسید بدن افزایش پیدا می کند، قلیایی بودن خون کاهش یافته و می تواند ارگان ها و تنفس آن ها را با مشکل مواجه کند. سپس کربن دی اکسید در بدن کاسته می شود.
همچنین کلیه ها نیز سعی می کنند که اسید را کاهش دهند و در نتیجه بدن علائمی از حالت تهوع، خستگی و گیجی را احساس می کند. این شرایط زمانی بدتر می شود که فشار خون افراد افت کرده و در نتیجه باعث شوک و یا مرگ خواهد شد.