بهترین راه حل ها برای کاهش و جلوگیری از دریازدگی
دریازدگی جزء تجربه هایی است که با فرا رسیدن فصل تابستان رواج بیشتری پیدا می کند، زیرا افراد در این فصل بیشتر به دریا سفر می کنند و همین باعث می شود که دچار مشکلاتی مانند دریازدگی شوند.
در واقع یک نوع بیماری به خاطر حرکت روی سطح آب در فرد اتفاق می افتد و تعادل چشم، بینایی و همچنین تعادل قسمت داخلی گوش به هم می خورد؛ یعنی بدن حرکت را احساس می کند اما چشم ها چیزی نمی بینند و احساس گیجی و سردرگمی ایجاد می شود و علائمی مانند سرگیجه، حالت تهوع، سر درد و خستگی به وجود می آید.
گاهی اوقات تعامل بدن با محیط اطراف و دمایی که وجود دارد، چنین وضعیتی را به وجود می آورد که البته باید این علائم را مدیریت کرد که راهکار هایی را در این قسمت از بهداشت و سلامت پلاس وی خواهیم گفت.
رزروِ اتاق مناسب داخل کشتی
قبل از این که بخواهید یک کشتی را برای سفر کردن روی آب انتخاب کنید، اول باید به اتاق و محیط یا کابین داخلی آن توجه کنید و ببینید که برای سفر مناسب است یا خیر و در محیطی قرار بگیرید که کمترین حرکت را روی آب داشته باشد؛ فرقی ندارد که این محیط داخل کابین یا روی سطح کشتی باشد. در هر صورت بعضی از قسمت ها کمتر تکان می خورند و بدن تعادل بیشتری را احساس می کند.
داشتنِ رژیم غذایی مناسب
وقتی که می خواهید سفر روی آب داشته باشید، باید مراقب باشید که چه غذایی می خورید. معمولاً توصیه ما استفاده از مواد غذایی مانند برنج، موز یا نان تست است که باعث می شود گوارش بهتری داشته و احتمال حالت تهوع در شما کاهش پیدا کند.
مقاومت نکردن در برابر تکان خوردن روی آب
وقتی که روی آب دریا هستید، باید بدن خود را مقاوم کنید. شاید این روش برای خیلی ها جواب ندهد؛ اما باید سعی کنید که ریتم آب را پیدا کنید و خیلی در برابر تکان خوردن، مقاومت نداشته باشید.
اقدام مناسب قبل از اتفاق
اگر میدانید که مستعد حالت تهوع یا دریازدگی هستید؛ در چنین شرایطی باید از قبل دارو های مخصوص استفاده کنید تا علائم خیلی شدید نشود که به شدت برای جلوگیری از دریازدگی کمک کننده خواهد بود.
استفاده از گارد و محافظ مناسب
شما می توانید از گارد و محافظ مخصوص در دریا استفاده کنید که یک ابزار جلوگیری از دریازدگی و تکان خوردن بیش از حد می باشد و از ایجاد مشکلات جلوگیری خواهد کرد.
نکات بسیار مهم در جلوگیری از دریازدگی
- قبل و در طول سفر خیلی مراقب رژیم غذایی خود باشید.
- مواد غذایی و مایعاتی که به بدن تان نمی سازد را هرگز مصرف نکنید.
- مراقب باشید که خیلی معده تان پر نباشد.
- غذای پر ادویه، سنگین یا پرچرب استفاده نکنید.
- بوی مواد غذایی نباید خیلی تند باشد تا حالت تهوع در شما به وجود نیاید.
- محلی را انتخاب کنید که کمترین تکان را می خورد؛ که معمولاً در قسمت وسط کشتی کمترین تکان را تجربه خواهید کرد.
- به گونه ای ننشینید که جهت مخالف حرکت کشتی را تجربه کنید.
- هرگز در طولِ سفر و در حین حرکت مطالعه نکنید.
- از افرادی که دریا زده شده اند فاصله بگیرید و به صحبت های آن ها گوش ندهید، زیرا روی شما هم تاثیر می گذارد.