وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

بهترین راه حل در برابر بچه نخواستن همسر

بهترین راه حل در برابر بچه نخواستن همسر

اگر شما علاقه به فرزند دارید اما همسرتان موافق بچه دار شدن نیست، راه حل های مناسب به شما برای راضی کردن همسرتان کمک بسزایی میکنند.

چطور همسرم رو راضی به بچه خواستن و بچه دار شدن کنم؟

تصمیم برای بچه دار شدن یک تعهد مادام العمر است که زوج های متاهل باید آن را جدی بگیرند. امروزه بچه دار شدن باعث ایجاد یک معضل بزرگ در اکثر ازدواج ها شده است و مقوله ی مهمی برای بیشتر افراد است.

حتما تابحال شاهد ازدواج‌های زیادی بوده‌اید که یکی از طرفین به دلایلی موافق بچه‌دار شدن نیست. باید بدانید تصمیم به بارداری و بچه دار شدن در ازدواج تصمیم انحصاری و یک طرفه نیست و باید سعی کنید در مورد این موضوع به توافق برسید.

حمایت و پشتیبانی همسر در مسیرِ دشوار و شیرین بارداری لازم است. اگر تمایل به بچه دار شدن دارید اما همسرتان مخالف این امر است، این بخش از خانواده پلاس پلاس وی را که در مورد چگونگی متقاعد کردن همسرتان برای بچه دار شدن می باشد را مطالعه نمایید.

به نگرانی های او گوش دهید

باور داشته باشید یا نه، همسرتان دلایل خود را برای مخالفت با بچه دار شدن دارد. به عنوان شریک زندگی به تردیدهای او اهمیت دهید و در حالی که به نگرانی های او گوش می دهید، آن را تبدیل به بحث نکنید.

بهتر است، تا زمانی که صحبتش را تمام نکرده و از نگرانی هایش چیزی نگفته حرف او را قطع نکنید. علاوه بر این، مودب، محترمانه، آرام و کمتر در مورد نظرات او قضاوت کنید. درک ترس های او ممکن است به شما کمک کند تا راه های بهتری در مورد چگونگی تغییر عقیده او بیابید.

صحبت کردن

نگرانی های خود را با او در میان بگذارید

بسیاری افراد روابط شخصی خود را با همسر خود ارج می نهند. آنها خانواده کوچک خود را دوست دارند و نمی خواهند کسی مانع رابطه آنها با همسرش شود.

با او صحبت کنید و به او بگویید که داشتن فرزند برای شما چقدر مهم است و اطمینان دهید که با بچه دار شدن روابط بین شما و او مخدوش نخواهد شد. ترس ها، نگرانی های خود را به اشتراک بگذارید و پس از آن، امیدهای خود را تکرار کنید. وقتی همسرتان ببیند که مایلید چیزهایی مانند هزینه، زمان و...را نادیده بگیرید، ممکن است نظرش را تغییر دهد.

وعده های قبلی او را یادآوری کنید

این امکان وجود دارد که قبل از ازدواج، همسرتان به شما قول یک زندگی شاد با بچه های زیاد و چیزهای دیگر را داده باشد و شما باید او را در مورد قول هایی که در گذشته به شما داده است به سرعت آگاه کنید.به احتمال زیاد، او ممکن است فراموش کرده و افکارش به دلیل تصمیم اخیرش برای داشتن خانواده پرجمعیت تغییر کرده باشد، چنین اطلاعاتی می تواند به طور قابل توجهی به شما و در رسیدن به آنچه می خواهید کمک کند.

اجازه دهید همسرتان بداند چقدر برای شما اهمیت دارد

به همسرتان بگویید که بچه دار شدن چقدر برای شما مهم بوده و بچه دار نشدن بزرگترین حسرت زندگی شما خواهد بود. او اگر بداند که شما چقدر دوست دارید بچه دار شوید و لذت داشتن یکی از آنها را تجربه نمایید، به احتمال زیاد، نظر خود را تغییر می دهد.

با او مذاکره کنید

اکنون که ترس های همسرتان را می شناسید و او نیز ترس های شما را می شناسد، می توانید برای رسیدن به مصالحه با او مذاکره کنید. هر دوی شما باید به توافقات مطلوب برسید.

هدف از این کار یافتن زمینه مشترکی است که در آن هیچ کس احساس فریبکاری نکند. اگر همسرتان نگران امور مالی است، سعی کنید، بارهزینه های او را کاهش دهید.

صحبت های او را بپذیرید

هر دو طرف در ازدواج باید حاضر به فداکاری باشید و برای متقاعد کردن همسرتان با ذهنی باز نسبت به سازش تلاش کنید. به عنوان مثال، یکی از شما ممکن است نیاز به ترک شغل خود داشته باشد تا زمان بیشتری را برای مراقبت از نوزاد اختصاص دهد.

مخالفت همسر برای بچه دار شدن ممکن است به این دلیل باشد که او هنوز تمایلی به تعلیق شغلش ندارد.

پد رو مادر

از ساعت بیولوژیکی خود استفاده کنید

ممکن است همسرتان اطلاعی از این موضوع نداشته باشد که باروری یک خانم با افزایش سن کاهش می یابد، باید در مورد ساعت بیولوژیکی خود که در حال اتمام است صحبت کنید.

همسرتان باید بداند که کیفیت و کمیت تخمک در یک زن به مرور زمان کاهش می یابد. بیان این موضوع در بحث‌هایتان ممکن است روشی ظریف و در عین حال مؤثر برای وادار کردن شوهرتان به اقدام سریع قبل از اینکه خیلی دیر شود، باشد.

از احساسات و استدلالهای همسر استفاده کنید

اغلب اوقات، بهترین راه برای متقاعد کردن همسرتان این است که به احساسات و استدلال او متوسل شوید. دلیل شما برای بچه دار شدن ممکن است کاملاً با دلیل او متفاوت باشد.همسرتان احتمالاً عواملی را در نظر می گیرد که ممکن است شما آنها را در نظر نگرفته باشید، قبل از اینکه دوباره موضوع را به او ارائه دهید در مورد آن فکر کنید و دلایل منطقی بیاورید که چرا بچه در این زمان خاص ضروری است.

هدف از مطرح کردن این دسته از موضوعات این است که همسرتان را با چشم انداز بچه دار شدن آشنا کنید. به احتمال زیاد، او به تدریج این ایده را می پذیرد و از برنامه اولیه خود صرف نظر می کند.

به او اطمینان دهید که در هزینه ها شریک خواهید بود

بچه دار شدن می تواند بر وضعیت مالی هر دو والدین، به ویژه پدر تأثیر بگذارد. اطمینان دادن به همسرکه در بار مالی سهیم خواهید بود، ممکن است او را به تجدید نظر در این ایده وادارکند.

دوستان نزدیک دارای فرزند را مثال بزنید

دلایل احتمالی اکثر آقایان برای امتناع از بچه دار شدن هزینه ها و محل اقامت نیز می باشد. بسیاری از خانواده‌هایی که در خانه‌های کوچک زندگی می‌کنند و دارای وضعیت مالی نامناسب هستند زیر بار مسئولیت نمی روند.

اگر شوهرتان هنوز هم به این دلایل اصرار دارد بچه دار نشود، از دوستان صمیمی با شرایط بدتر که بچه دارند به عنوان مثال استفاده کنید. به احتمال زیاد، او خواهد دید که آنچه او غیرممکن می پندارد ممکن است.

به دنبال کمک حرفه ای باشید

وقتی همه گزینه ها با شکست مواجه می شود، نباید از کمک گرفتن خجالت بکشید. مشاوران معتبر و واجد شرایطی وجود دارند که در شرایط مشابه به زوج ها کمک می کنند.

مشاور یا درمانگر می تواند به عنوان داور یا ناظر در بحث عمل و به هر دو کمک کند تا به توافق متقابل برسند.

مشاوره خانواده

با حرکات عاشقانه همسر را راضی کنید

قبل از اینکه بحث بچه دار شدن را مطرح کنید، شام عاشقانه ای ترتیب دهید، برای او هدایایی بخرید و حرکات عاشقانه دیگر را انجام دهید. همسر شما دوست دارد، گهگاهی نازپرورده و لوس شود. ژست‌های عاشقانه، درست قبل از اینکه موضوع را مطرح کنید، روحیه‌اش را خوب می‌کند.

از کنترل بارداری به عمد غافل نشوید

اگر خواسته همسرتان بچه دار نشدن است باید به آن احترام بگذارید و عمداً نباید ازجلوگیری از بارداری امتناع کنید. ممکن است با این کار به آرزوی خود برسید،اما این نوع رفتار همیشه می تواند منجر به عدم اعتماد همسرتان شود.

به همسرتان اطمینان دهید که پشیمان نخواهد شد

هر زوجی باید قبل از نتیجه‌گیری، خیلی چیزها را در نظر بگیرید. بهتر است همیشه به همسرتان اطمینان دهید که از تصمیم خود برای بچه دار شدن پشیمان نخواهد شد.

او ممکن است از استرس و هرج و مرج همراه با تولد یک کودک بترسد، لطفاً آنچه را که باید انجام دهید تا ترس او را از بین ببرید و به او اطمینان دهید که تصمیم اشتباهی نمی گیرد.

رابطه سالم را با همسرتان حفظ کنید

به جای فشار آوردن به همسر برای تسلیم شدن در برابر خواسته های شما، سعی کنید از عشق لذت ببرید. نق زدن و تحت فشار قرار دادن او باعث می شود او رنجیده یا کاملاً از شما منصرف شود.

از غر زدن در مورد موضوع بپرهیزید

برای متقاعد کردن همسرتان، لطفاً از مطرح کردن موضوع در هر ثانیه خودداری کنید زیرا ممکن است خسته کننده شود. نق زدن مداوم در مورد اینکه می خواهید بچه داشته باشید چیزی را حل نمی کند.

اگر همسرتان همچنان پافشاری می کند قبل از اینکه دوباره آن را مطرح کنید، بگذارید مدتی بگذرد. با گذشت زمان ممکن است تمایل او بچه دار شدن افزایش یابد.

اختلاف زناشویی

همسر را مقصر جلوه ندهید

تلاش برای وادار کردن او برای تصمیم گیری ممکن است در دراز مدت نتیجه معکوس داشته باشد. علاوه بر این، فرصت، تهدید یا محروم کردن او از نیازهایی مانند رابطه جنسی و غذا ممکن است در نهایت ازدواج شما را خراب کند.

از باج گیری عاطفی یا استفاده از ابزارهای ناامیدکننده برای رسیدن به هدف خود اجتناب کنید. تصمیم بچه دار شدن باید توسط هر دو گرفته شود نه اینکه توسط یک طرف اجرا شود.

همسرتان را با دوستانی که بچه دارند به گردش ببرید

اکثر افراد فقط به این دلیل که نمی دانند چگونه با بچه ها رفتار کنند از آینده می ترسند.به همین دلیل است که هر زوج باید زمان باکیفیتی را با دوستان مشترک بگذرانند که فرزندان دوست داشتنی دارند، زیرا با انجام این کار یک یا دو چیز در مورد رفتارهای آنها و نحوه برخورد با آنها یاد خواهند گرفت.

به آن زمان بدهید

بهترین کار بعد از تلاش برای انجام هر کاری این است که به آن زمان بدهید. تنها چیزی که همسرتان به آن نیاز دارد، زمان برای سازگاری با فکر والد شدن است.

لطفا در مورد آن اشتباه نکنید؛ تصمیم به داشتن فرزند یک تعهد مادام العمر است. اینکه همسرتان اکنون با بچه دار شدن مخالف است، به این معنا نیست که برای همیشه با آن مخالف خواهد بود.

بحث هفتگی داشته باشید

در طول فرآیند متقاعد کردن همسرتان برای بچه دار شدن، هر هفته زمانی را برای بحث در مورد آینده فرزندتان برنامه ریزی کنید.اینگونه هر دوی شما زمان دارید که از فضا دور شوید و قبل از صحبت دوباره افکار خود را جمع‌آوری کنید، حتی می توانید برای متقاعد کردن او نکاتی را یادداشت کنید.

کنار رفتن به شما فرصتی می دهد تا احساسات و خشم خود را تحت کنترل در آورید تا بتوانید به جای احساساتی و عصبانی شدن و دور کردن او از ایده، منطقی فکر و او را با آرامش و منطق متقاعد کنید.

گفت و گو

هنگام انجام فعالیت های مورد علاقه اش فرزند را ذکر کنید

بیشترافراد رویای این را دارند که به فرزندان خود چگونگی انجام ورزش های مورد علاقه،شکار و ماهیگیری بیاموزند. علایق همسرتان هرچه که باشد از آن به نفع خود استفاده کنید. در حین شرکت در فعالیت مورد علاقه‌اش، از بچه‌های آینده‌تان یاد کنید تا به فکر فرزند دار شدن بیفتد.

با شوهرتان در مورد احتمالات آینده صحبت کنید

قبل از مطرح کردن گفتگو، همسرتان را با احتمالات هیجان انگیز بچه دار شدن آشنا کنید. در مورد مواردی مانند اینکه فکر می‌کنید کودک شبیه چه کسی خواهد بود یا اولین قدم‌هایش را چه زمانی برمی‌دارد، صحبت کنید.

اگر بچه می‌خواهید با همسرتان درباره احتمالات هیجان‌انگیز آینده‌تان بحث و با او در مورد آنچه در مورد بچه دار شدن منتظرش هستید صحبت کنید. درباره اینکه فکر می‌کنید خانواده‌تان چگونه خواهد بود، ایده‌هایی ارائه کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع