سالم ترین روش برای پخت غذا را بشناسید
بکارگیری روش های صحیح پخت غذا نقش موثری در ارتقای سلامت ما دارد.اگر پخت غذا برای شما به معنی باز کردن یک بسته غذای آماده فریز شده است ، زمان آن فرارسیده که روشتان را تغییر دهید. چالش عمده شما در آشپزی باید تغذیه سالم باشد، در حالیکه به کالری و مواد مغذی موجود در غذای انتخابی خود توجه داشته و از مصرف روغن و چربیهای اضافی بدون اینکه تاثیری در طعم غذا داشته باشند، بپرهیزید باید بهترین و سالم ترین شیوه را برای پخت غذا انتخاب کنید.
بخار پز کردن، سالم ترین روش پخت غذا به شمار می رود.اگر از این روش برای پخت غذا استفاده می کنید، باید به شما تبریک بگوییم چون این روش سالم ترین روش پختن غذا به شمار می رود.
در بخارپز کردن از دست رفتن مواد مغذی به حداقل میزان ممکن می رسد. در این روش شما مواد غذایی را به وسیله بخار آب، آماده خوردن می کنید .
بخار پز کردن، سالم ترین روش پخت غذا است
در این روش چون زمان پخت طولانی است، مقدار ویتامین C که با حرارت تجزیه می شود، زیاد است.
دیگ زودپز یکی از وسایل آشپزخانه است که به شما امکان می دهد موادغذایی را بخارپز کنید . در دیگ زودپز با استفاده از بخار تحت فشار زیاد، سرعت پخت افزایش می یابد . به خاطر داشته باشید پس از آن که دیگ زودپز به حرارت مناسب خود برسد، نیازی به حرارت دادن زیاد نیست و حرارت ملایم هم می تواند دمای داخل آن را به طور ثابت بالا نگه دارد.
بخارپز کردن برای پخت گوشت قرمز، مرغ، ماهی و سایر گوشت ها مناسب است.