راهنمای انتخاب ریمل مناسب مژه های اکستنشن
با اینکه معمولا اکستنش انجام می دهند تا دیگر ریمل استفاده نشود، اما همه هم نمی توانند این وسیله آرایشی را کنار بگذارند که در واقع ریمل زدن در چنین شرایطی آداب خاص خودش را دارد. در این قسمت از دنیای مد پلاس وی به معایب و مزایای ریمل زدن روی مژه های کاشت شده و معرفیِ محصولات مناسب خواهیم پرداخت که مطمئنا به دردتان خواهد خورد.
از چه نوع ریملی نباید برای اکستنشن مژه استفاده کرد؟
اکثر ریمل ها برای مژه مصنوعی خوب نیستند؛ مثل ریمل هایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد:
ریمل ضد آب
اجزای اصلی این ریمل ها مواد تفلون (روکش نچسب ظروف) و دایمتیکون کوپلیول (نوعی سیلیکون) است. به همین دلیل است که آنها چسب مژه را از بین می برند و در نتیجه باعث ریزش زود هنگام اکستنشن مژه می شوند. به دلیل خاصیت ضد آب بودن هم اغلب باعث شکستن مژه ها و خشک شدن شان خواهند شد. نکته نهایی اینکه پاک کردن ریمل ضد آب بسیار سخت است.
ریمل های روغنی
بدترین چیز در اکثر ریمل هایی که روی اکستنشن زده می شود، روغن است. علتش هم اینست که روغن می تواند به چسب مژه آسیب برساند و اکستنشن مژه را از مژه های طبیعی جدا کند.
شما باید از ریمل هایی که حاوی موادی مثل لانولین، روغن کرچک، موم زنبور عسل، موم کارنائوبا، پارافین، روغن معدنی، روغن سقز، روغن بزرک، روغن اکالیپتوس و روغن کنجد هستند، اجتناب کنید. خاصیت حل کنندگی این روغن ها به قدری است که حتی از روغن نارگیل برای جدا کردن اکستنشن مژه ها استفاده می شود.
ریمل تیوبی
ریمل تیوبی ریمل هایی هستند که به راحتی از روی مژه های طبیعی پاک می شوند، اما روی اکستنشن مژه می چسبند؛ بنابراین استفاده طولانی مدت از ریمل تیوپی به اکستنشن مژه آسیب می رساند.
ریمل فیبری
این نوع ریمل پر از الیاف خشک مثل ابریشم، ابریشم مصنوعی یا نایلون است تا مژه های شما را پرپشتتر و متراکم تر نشان دهد. بر خلاف ریمل تیوبی، پاک کردن آن بسیار سخت است و به همین دلیل برای اکستنشن مژه توصیه نمی شود.
انواع ریمل هایی که می توانید برای اکستنشن مژه استفاده کنید
شما باید به دنبال یک ریمل بر پایه آب باشید که منحصرا برای مژه مصنوعی استفاده می شود.
بیشتر ریمل ها با روغن ها، افزودنی ها و موم های مصنوعی تولید می شوند، اما ریمل های مبتنی بر آب با سطح pH طبیعی ساخته می شوند. به همین دلیل برای پوست حساس دور چشم بی خطر هستند و به سرعت هم خشک می شوند ومی توان آنها را با آب گرم پاک کرد.
معمولا چنین محصولی روغن و محصولات سیلیکونی ندارد و احتمالا حاوی موم زنبور عسل، هاماملیس، ویتامینB5، عصاره میوه و بابونه است.
نحوه زدن ریمل روی اکستنشن مژه
ریمل زدن روی مژه های طبیعی با اکستنشن مژه متفاوت است؛ پس باید بیشتر مراقب باشید زیرا اکستنشن به مژه های طبیعی چسبانده می شود و یک حرکت اشتباه می تواند به آن ها آسیب برساند.
نحوه زدن ریمل برای اکستنشن مژه به این صورت است:
- ابتدا مژه هایتان را بشویید، خشک و برس کنید.
- به آرامی یک لایه ریمل را روی مژه ها و اکستنشن های طبیعی بزنید.
- از وسط شروع کنید و به سمت گوشه ها بروید.
- یادتان باشد که ریمل را به ریشه مژه ها نزنید.
- از زدن بیشتر از یک یا دو لایه ریمل به اکستنشن مژه مصنوعی خودداری کنید.
آیا ریمل زدن به مژه های اکستنشن کار درستی است؟
اولین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که ریمل را نمی توان روی هر نوع اکستنشن مژه ای زد؛ به طور مثال نمی شود که ریمل را روی اکستنشن های حجیم و هیبریدی زد و فقط ریمل ضد آب آن هم برای کاشت های سبک کلاسیک مناسب است.
دلیل استفاده نکردن از ریمل برای مژه های حجم دهنده و مژه های هیبریدی دو چیز است:
وزن اضافه
زدن ریمل روی تارهای مژه می تواند وزن زیادی به مژه های جدیدتان اضافه کند و همین باعث سنگین تر شدن و ریزش پیش از موعد آن ها می شود. به جای ریمل زدن روی همه تارها فقط روی چند تا بزنید.
به هم چسباندن مژه ها
اگر ریمل را روی مژه های کاشت شده بزنید، مژه ها به ریمل آغشته شده و باعث چسبندگی آن ها می شود و در نتیجه جذابیت شان را کم می کند.
مزایای استفاده از ریمل در کنار اکستنشن مژه
- اکستنشن مژه های شما ضخیمتر به نظر می رسند و ظاهری درخشان و بهتر پیدا می کنند.
- در صورت استفاده از ریمل با رنگ متضاد، رنگ متفاوتی به اکستنشن تان خواهید داد.
- ریمل می تواند طول مژه های مصنوعی را افزایش دهد.
- زمانی که اکستنشن مژه تان کم است و نیاز به پر کردن مجدد دارید، یک یا دو لایه ریمل می تواند به شما کمک کند که تا جلسه ترمیم، مژه های پری داشته باشید.
- ریمل هایی که حاوی پپتید ها، سلول های بنیادی، ویتامینE، یوتین و کراتین هستند، علاوه بر سالم نگه داشتن مژه ها، به رشد مژه های طبیعی شما هم کمک می کنند.
معایب استفاده از ریمل در کنار اکستنشن مژه
- اکثر ریمل ها حاوی روغن هایی مثل روغن کنجد، روغن اکالیپتوس، لانولین و غیره هستند و هنگامی که روغن برای ساعات طولانی با چسب مژه تماس پیدا می کند، می تواند به آرامی چسیندگی بین اکستنشن و مژه های طبیعی را از بین ببرد. این کار باعث می شود اکستنشن مژه شما زودتر از موعد بریزد.
- از آن جایی که ریمل ها معمولا برای مژه های طبیعی سنگین هستند، باعث می شود تا مژههای جدیدتان هم بشکنند، بیفتند یا شکل شان را از دست بدهند، مگر این که سبک وزن باشند.
- زدن ریمل روی اکستنشن باعث می شود تا ظاهر طبیعی که تارهای اکستنشن به شما می دهند از بین بروند.