بهترین و سریعترین روش پوست کندن انار
انار یکی از میوه های پاییزی پرطرفدار است که خوردن آن بسیار لذت بخش است اما پوست کندن آن بسیار دردسر ساز است و افراد زیادی برای پوست کندن این میوه با مشکل روبرو هستند. در ادامه این بخش از پلاس وی بهترین روش پوست کندن انار را برای شما آورده ایم.
برای راحت جدا کردن پوست انار از آن مراحل زیر را به کار ببرید :
ابتدا پوست انار را بشویید.
سپس با استفاده از چاقویی تیز کمی پایین تر از تاج انار یک دایره بکشید و و سپس قسمت گل یا تاج انار را جدا کنید.
زیر تاج را به صورت قیفی شکل، کامل خالی کنید.
برجستگی های انار را پیدا کنید و آن را از قسمت غشا سفید رنگش به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و به این قسمت ها برشی عمودی اما نه چندان عمیق بزنید.
انگشتان خود را درون حفره ایجاد شده روی تاج بگذارید و خیلی راحت با کمی فشار انار را از قسمت های غشا سفید رنگی که برش زده اید، جدا کنید.
پره های سفید داخل انار یا پوست های سفید رنگ انار را جدا کنید.
سپس خیلی راحت با کمک دست یا یک قاشق پوست ضخیم انار را جدا نمایید.
انار پوست کنده شما آماده خوردن است ، خیلی راحت و بدون کثیف کاری می توانید از خوردن این میوه پاییزی لذت ببرید.
مواد لازم برای دانه کردن انار
- تخته کار
- چاقو
- کاسه
- قاشق چوبی
مراحل دانه کردن انار
ابتدا پوست انار را به خوبی بشویید.
با یک چاقوی تیز تاج را جدا کنید و انار را از پهلو برش بزنید و به دو نیم تقسیم نمایید.
فشار کمی به پوست ضخیم انار وارد کنید و لبه های آن را به سمت عقب برگردانید. این کا موجب می شود پوسته انار بشکند و دانه ها راحت تر و سریع تر خارج شوند.
سپس انار را کف دستتان قرار دهید و یک کاسه زیر آن بگذارید.
با استفاده از یک قاشق چوبی ضربه هایی به پوست انار وارد نمایید.
این ضربه ها باعث می شود تا دانه ها راحت جدا شده و داخل کاسه ریخته شود.
اکنون دانه های انار را با کمی اضافه کردن نمک و گلپر می توانید میل کنید.
نوش جانتان