مواد لازم برای بیسکویت شکری
- کره :250 گرم
- پودر قند :1 پیمانه
- وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
- تخم مرغ:2 عدد
- آرد :500 گرم
- بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
- شکر :به مقدار لازم
درست کردن بیسکوییت شکری درخانه
طرز تهیه بیسکوییت شکری
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد بیسکویت گرم و آماده شود، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
حالا کاسه بزرگی بردارید و پودر قند ، وانیل و کره را بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا به مایه کرم رنگی تبدیل شود.
در این مرحله تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر بار با هم زن بزنید تا با مواد مخلوط شوند.
در ادامه مخلوط آرد را به آرامی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری نرم بدست آید.
حالا خمیر را با وردنه باز کنید و آن را قالب بزنید ، سپس با فاصله از هم داخل سینی فر بچینید و روی آن شکر بپاشید سینی را داخل فر قرار دهید و بیسکویت ها را برای یک ربع بپزید.
پخت بیسکویت شکری
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت شکری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بیسکویت شکری را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .