شاید برایتان عجیب و باور نکردنی باشد که موز قرمز رنگی را ببینید یا بخورید اما این واقعیتی است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و از این پس فروشگاه ها موزهایی به رنگ قرمز عرضه خواهند کرد.موزهایی که علاوه بر رنگ جذابشان عطری شیرین و مغزی بین سفید و صورتی دارند.
این موزها که میوه بومی کلمبیا و اکوادور در جنوب امریکا به شمار می آیند در ناحیه خاصی از تپه های منطقه کشت می شود که محصولات آنها پیش از این به خارج از امریکای جنوبی صادر شده بود. رشد این محصول بیش از موزهای زرد معمولی طول می کشد. میوه دادن این موزها ده ماه طول می کشد و میوه ها نیز پس از 6 ماه می رسند.
موز قرمز رنگ گونه ای از موزهای وحشی است که میوه بومی آمریکای جنوبی است و بسیار شیرین تر از سایر موزها از جمله موز زرد رنگ است،این موز به تازگی در بازارهای آمریکایی جنوبی بسیار طرفدار پیدا کرده است.
این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای 400 میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و تقریبا 9 ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.