خوردن روزانه بادام کاهش وزن کودکان چاق را به دنبال دارد
در حال حاضر مصرف میان وعده عمومیت یافته است و حداقل روزانه یک میان وعده مصرف می شود. افزایش مقدار میان وعده موجب چاقی و کمبود مواد غذایی مغذی می شود و دقت در انتخاب میان وعده مناسب برای سلامتی مفید است و خطر افزایش وزن را کاهش می دهد.
مصرف روزانه بادام برشته شده منجر به کاهش گرسنگی بدون افزایش وزن می شود. به همین دلیل پژوهشگران به افراد دارای اضافه وزن توصیه می کنند برای لاغر شدن هر روز در وعده غذایی خود بادام را قرار دهند.
گفتنی است بر اساس جدیدترین تحقیقات خوردن بادام می تواند سبب ایجاد حس سیری و جلوگیری از بروز اشتهای کاذب شود.بررسی ها نشان می دهند پژوهشگران به ویژه مصرف بادام را در ازای مصرف تنقلات پرچرب، شور و شیرین به والدین کودکان در حال رشد توصیه اکید می کنند تا به این ترتیب مانع از اضافه وزن در آنها شده و مواد مغذی برای رشد در اختیار بدن کودکان قرار گیرد.
پژوهشگران این نتایج را براساس داده های جمع آوری شده از 28 خانواده شامل پدر، مادر و فرزندان و بررسی تغییرات وزنی آنها پس از مصرف بادام به مدت 3 هفته به دست آورده اند.
پژوهشگران براین اساس به افراد توصیه می کنند مصرف انواع دانه های آجیل و غلات سبوس دار را در رژیم غذایی هفتگی خود قرار دهند البته اجرای این کار منوط به این است که فرد به آجیل آلرژی نداشته باشند به ویژه در کودکان مصرف آجیل باید با احتیاط صورت گیرد.
به گفته محققان در طول سالهای اخیر سرانه مصرف آجیل به شدت کاهش یافته و مصرف غذاهای شور، ترش و شیرین چون چیپس و پفک و کیک های شکلاتی به شدت افزایش یافته است.
پژوهشگران هشدار می دهند مصرف غذاهای پرچرب و شیرین می تواند از دوران کودکی سبب افزایش وزن کودک شود و علاوه بر تأخیر در رشد و بلوغ زودرس باعث شود تا کودک در معرض ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن غیرواگیر چون مشکلات قلبی عروقی، کلیوی و حتی بروز سکته قلبی و مغزی زودرس قرار گیرد.
پژوهشگران در عین حال برای بیشتر کردن اثربخشی آجیل توصیه می کنند انواع دانه های آجیل به صورت خام و بدون نمک مصرف شود و همچنین دانه های تازه آجیل مصرف شود.
از جمله دیگر دانه های آجیل که حاوی انواع ویتامین ها برای حفظ سلامت بدن است می توان به گردو، فندق، پسته، انواع مغز تخمه ها از جمله مغز تخمه کدو، بادام هندی، نخودچی و همین طور کشمش اشاره کرد.