مواد لازم برای تخم مرغ شکم پر:
- برنج پخته :1/4 یک فنجان
- میگو :375 گرم
- تخم مرغ:6 عدد
- پیازچه :2 عدد
- فلفل قرمز دلمه ای خرد شده :1/2 فلفل
- سیر خرد شده:3 حبه
- قارچ : 6 عدد
- شاه بلوط پودر شده :140 گرم
- سس چینی:1/3 فنجان
- سس سویا : 3 قاشق سوپخوری
- روغن کنجد :1/2 قاشق مرباخوری
تخم مرغ پر شده با میگو :
ابتدا قارچ را داخل ظرف آبجوش بریزد و 20 دقیقه صبر کنید تا قارچ ها خیس بخورند.
بعد از 20 دقیقه قارچ ها را از آب خارج کنید و ساقه آن را جدا کنید و کلاهکش را ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها را هم در آب به مدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا سفت شوند.
میگوها را نیز بعد از تمیز کردن با کمی نمک و آب بپزید. بعد میگوها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه ای ، پیازچه ، سیر ، روغن کنجد ، سس سویا ، برنج و بلوط مخلوط کنید .اگر دوست داشتید میتوانید سبزیجات را مقداری تفت دهید.
پوست تخم مرغ را بکنید و از وسط در امتداد عرض ،آن را برش بزنید و زرده آن را خارج کنید.
سپس مقداری از مواد مخلوط شده را داخل سفیده های نصف شده بریزد. روی مواد هم کمی سس چینی و سس سویای اضافه بریزد و بعد سرو کنید.
سس چینی در واقعه مخلوطی از سیر ، لوبیا و پیاز پوره شده است.
نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ شکم پر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تخم مرغ شکم پر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .