مواد لازم برای ترشی انگور :
- انگور سفید :2 کیلو گرم
- نمک :2 قاشق غذا خوری
- سرکه :2 لیوان
طرز تهیه ترشی انگور :
انگور سفید تهیه شده برای ترشی را تمیز بشویید تا گل و لای نشسته در آن گرفته شود. بعد در آبکش میریزیم تا آب اضافه آن کشیده شود و انگورها خشک شوند.
در ظرفی سرکه و نمک را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد.
انگور را داخل دبه یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل شیشه را با نمک و سرکه سرد شده پر می کنیم به طوری که انگور ها به آسانی در مایع سرکه غوطه ور شوند.
در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و هوای آزاد بیرون از یخچال قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد ترشی انگور
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ترشی انگور را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .