فواید سیب زمینی چیست؟ سیب زمینی از چه خواصی برخوردار است؟ در ادامه با تمام خواص، نگهداری، انتخاب و مضرات مصرف سیب زمینی آشنا خواهید شد.
خواص، فواید شگفت انگیز سیب زمینی برای پوست، مو و بهداشت
از فواید سیب زمینی هرچه بگوییم کم است چرا که سیب زمینی منبع ویتامین B6 و ویتامین C می باشد و برای سلامتی بسیار مفید است. یک سیب زمینی کوچک حاوی 30 گرم کربوهیدرات است و یک فنجان پوره سیب زمینی حاوی 214 کالری، یک سیب زمینی پخته شده کوچک 129 کالری دارد؛ اما این تنها بخش قابل توجه سیب زمینی در بحث خواص و فواید یا ارزش غذایی نیست و این بسیاری از خواص را در خود دارد که در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت.
فواید سیب زمینی چیست؟
سیب زمینی غنی از فیبر و پتاسیم است که بیشترین فایده را دارد. آنها به کاهش فشار خون کمک و از قلب محافظت می کنند و حتی به درمان التهاب و بیماری های ناشی از سرطان و روماتیسم کمک می کنند.
کاهش فشار خون از خواص سیب زمینی
تحقیقات نشان می دهند که پوست سیب زمینی سرشار از پتاسیم و مواد معدنی است که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. یک سیب زمینی پخته شده متوسط حدود 535 میلی گرم پتاسیم (و فقط 17.3 میلی گرم سدیم) دارد که حدود 15 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است. میزان بالای پتاسیم در خون باعث می شوند کلیه ها، آب بیشتری داشته باشند و این به کاهش فشار خون کمک می کند. در واقع، خوردن پتاسیم درست مانند خوردن یک ادرار آور است. پتاسیم همچنین به عملکرد قلب کمک و به صورت بهینه ارتباط اعصاب و ماهیچه ها کمک می کند.
مطالعه دیگر بیان می کند که خوردن بخشی از سیب زمینی دو بار در روز می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. سیب زمینی های آبپز نیز قابل قبول هستند. تحقیقات همچنین نشان داده است که سیب زمینی حاوی مواد شیمیایی گیاهی ویژه ای، مشابه آنهایی است که در داروهای فشار خون یافت می شوند.
اما مهم است توجه داشته باشید همه این ها به روشی که سیب زمینی ها آماده می شوند بستگی دارد. سالم ترین راه برای خوردن سیب زمینی این است که آنها را در مایکروویو بدون روغن، چربی و غیره طبخ کنید.
با این حال، می خواهید قبل از اینکه این سبزیجات را بخش منظمی از رژیم غذایی خود قرار دهید، با پزشک مشورت کنید (در صورتی که مبتلا به فشار خون باشید). از آنجا که مطالعه ای بیان می کند که تاثیر سیب زمینی در فشار خون بالا نامشخص است؛ می تواند در پتاسیم بالا باشد، اما همچنین کربوهیدرات بالایی دارد.
خواص بی نظیر سیب زمینی
بهبود سلامت قلب از خواص سیب زمینی
سیب زمینی حاوی کلسترول نیست و حاوی فیبر، پتاسیم، ویتامین C وB6 هستند که همه آنها برای سلامتی قلب عالی هستند. فیبر در سبزیجات به کاهش کلسترول اضافی در خون کمک می کند و پتاسیم از قلب هم محافظت می کند. مصرف 4،069 میلی گرم پتاسیم روزانه می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 49 درصد کاهش دهد.
طبق گفته دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، مصرف فیبر بیشتر (به خصوص سیب زمینی) می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
جلوگیری از سرطان با سیب زمینی
مطالعات نشان داده است که خوردن سیب زمینی باعث سرطان نمی شود، مگر اینکه آنها را سرخ کرده بخورید. بنابراین، اگر این تصور را داشتید که سیب زمینی می تواند باعث سرطان شود، آرام بگیرید. سیب زمینی پخته یا حتی آبپز می تواند بیشتر مفید باشد. سیب زمینی سرخ شده می تواند منجر به تولید یک ماده شیمیایی به نام آکریلامید شود که باعث سرطان می شود.
سیب زمینی علاوه بر جلوگیری از سرطان، حتی می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد. این می تواند به مقدار ویتامین C در سیب زمینی ها نسبت داده شود. 50 میلی گرم ویتامین C (معادل دو سیب زمینی) می تواند خطر سرطان معده را تا 8 درصد کاهش دهد.
همچنین مشخص شد که سیب زمینی های ارغوانی خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهند. محققان مشاهده کرده بودند که عصاره سیب زمینی پخته شده مانع گسترش سلول های بنیادی سرطان روده بزرگ می شود و حتی آنها را در برخی موارد کاملا نابود کرده است.
سیب زمینی برای جلوگیری از سرطان
بهبود سلامت مغز از خواص سیب زمینی
سیب زمینی همچنین حاوی اسید آلفا لیپوئیک است که به سلامت مغز کمک می کند. این اسید به بهبود حافظه در آلزایمر و حتی کاهش شناختی در برخی بیماران کمک می کند.
سیب زمینی به درمان افسردگی کمک می کند، آنها می توانند بر انتقال دهنده های عصبی مغز که مسئول مدیریت مسائل روحی هستند تاثیر بگذارند و جالب است که این ها همان انتقال دهنده های عصبی هستند که توسط دارو مورد هدف قرار گرفته اند. خوردن یک سیب زمینی ساده قبل از رفتن به رختخواب می تواند به بدن کمک کند تا احساسات و حالات شما را منظم کند.
ویتامین C در سیب زمینی ها نیز در درمان افسردگی نقش دارد. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است و به جلوگیری از آسیب سلولی به ویژه در مغز کمک می کند.
سیب زمینی برای کمک به تقویت استخوان ها
طبق گفته مرکز پزشکی مریلند، منیزیم و پتاسیم موجود در سیب زمینی می توانند به سلامت استخوان کمک کنند. این دو ماده معدنی می توانند به جلوگیری از پوکی استخوان در مردان و زنان کمک کنند.
کمک سیب زمینی به تقویت استخوان ها
کاهش التهاب از خواص سیب زمینی
به گفته بنیاد ورم مفاصل، سیب زمینی زرد و ارغوانی می تواند تورم را کاهش دهد. این می تواند به معنای حفاظت از ورم مفاصل و روماتیسم باشد.
سیب زمینی حاوی موادی است که خاصیت ضد التهابی دارد.
به گفته یکی دیگر از مطالعات آمریکایی، مصرف سیب زمینی می تواند آسیب های التهابی در مردان را تغییر دهد.
بهبود هضم و گوارش یکی از خواص سیب زمینی
مقدار زیادی کربوهیدرات در سیب زمینی به سوخت واکنش ها در بدن، برای فرآیندهای مختلف کمک می کند که یکی از آنها هضم است. فیبر هضم را بهبود می بخشد. بیشتر فیبر، در پوست سیب زمینی پیدا می شود. نشاسته موجود در سیب زمینی، حجم زیادی به مدفوع اضافه می کند، چون غیرقابل هضم است.
سیب زمینی می تواند اسهال را درمان کند. مصرف کالری و کربوهیدرات در طول اسهال می تواند به احیای سریع سطح انرژی کمک کند. روند بهبودی را می تواند تسریع کند.
اما منظور از سیب زمینی، فقط گونه ی پخته شده یا آبپز است و نه سیب زمینی سرخ کرده. یک بسته چیپس سیب زمینی حاوی 120 گرم کربوهیدرات است.
سیب زمینی برای بهبود هضم
تقویت ایمنی از خواص سیب زمینی
تحقیقات نشان می دهند سیب زمینی همچنین می تواند اثرات مفید بر سیستم ایمنی داشته باشد؛ مطالعات نشان داده است مصرف سیب زمینی ممکن است لکوسیت ها را کاهش دهد که به علت التهاب و یا زمانی که فرد بیمار است، در بدن تولید می شود.
سیب زمینی برای کمک به مدیریت وزن
سیب زمینی شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد. پس اگر می خواهید وزن کم کنید، کمک می کند. نگران نباشید، نیازی نیست همیشه سیب زمینی بخورید تا وزن خود را چک کنید. همچنین می توانید سیب زمینی پخته را با کمی بروکلی بخارپز شده و کمی پنیر کم چرب بخورید.
سیب زمینی می تواند مانع دریافت مواد غذایی شود. بازدارنده پروتئاز از سیب زمینی استخراج می شود تا دریافت غذا و افزایش وزن را کاهش دهد و از طرف دیگر، سیب زمینی می تواند منجر به افزایش وزن سالم شود. از آنجا که سبزیجات کالری دارند، مصرف آنها در مقادیر نرمال می تواند منجر به افزایش وزن پایدار و سالم شود.
سیب زمینی مؤثر در مدیریت کردن وزن
سیب زمینی به کاهش کلسترول خون کمک می کند
خاصیت کاهش کلسترول از محتوای فیبر سیب زمینی می آید. سبزیجات منبع خوبی از فیبر محلول و نامحلول است و اولی به کاهش کلسترول بد کمک می کند. مهم است توجه داشته باشید اغلب فیبر مفید سیب زمینی در پوست آن قرار دارد و کندن آن به معنای از بین بردن فیبر است. همچنین، سیب زمینی به تنهایی می تواند کلسترول را کاهش دهد؛ به شرطی که آنها را سرخ نکنید. پختن سیب زمینی و اضافه کردن مقداری روغن زیتون روی آن، می تواند یک میان وعده عالی باشد.
بهبود خواب از خواص سیب زمینی است
پتاسیم موجود در سیب زمینی ها مثل آرام بخش ماهیچه عمل می کند و به خواب بهتر کمک می کند.
سیب زمینی برای بهبود خواب
سیب زمینی مؤثر در کاهش علائم قبل از قاعدگی
خوردن آب سیب زمینی می تواند به تسکین علائم کمک کند. کربوهیدرات ها در آب می تواند به بالا بردن سطح تریپتوفان که یک آمینو اسید است، تولید سروتونین را افزایش دهد. سروتونین مسئول بهبود حالت و کاهش اضطراب است.
درمان سنگ کلیه با سیب زمینی
به گفته مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، خوردن سیب زمینی (با توجه به این که غنی از فیبر هستند) می تواند سلامت کلی را بهبود بخشیده و از عود سنگ های کلیه جلوگیری کنند. از آنجا که سیب زمینی غنی از منیزیم است (و کلسیم کمی دارد زیاده روی آن می تواند باعث سنگ کلیه شود)، آنها می توانند در جلوگیری از سنگ کلیه نقش ایفا کنند.
کمک سیب زمینی به درمان سنگ کلیه
سیب زمینی برای کمک به درمان کمبود ویتامین C
از آنجا که سیب زمینی منابع خوبی از ویتامین C است، می تواند به درمان کمبود این ویتامین کمک کنند.
فواید سیب زمینی برای پوست چیست؟
پوست سیب زمینی و حتی عصاره سیب زمینی می تواند سلامت پوست را بهبود بخشد. ماسک صورت سیب زمینی به درمان آکنه و دیگر مشکلات پوستی مانند لکه های سیاه کمک می کند. همچنین سبزیجات به طور مساوی برای سفید کردن پوست بکار می روند.
فوایدی که سیب زمینی برای پوست دارد
سیب زمینی برای از بین بردن تیرگی های دور چشم
استفاده از سیب زمینی، زیر چشم ها به از بین بردن حلقه های تیره چشم کمک می کند.
سیب زمینی خام را پوست کنده و آن را به تکه های بزرگ تقسیم کنید.
آنها را در پارچه تمیز بپوشانید و حدود 20 دقیقه آن را روی حلقه های تیره چشم بگذارید. به آرامی چشمان خود را با آب گرم بشویید.
این روش همچنین کمک می کند تا از شر چشمان پف کرده خلاص شوید.
سیب زمینی برای درمان چین و چروک
سیب زمینی به خوبی در کاهش علایم پیری، به خصوص چین و چروک، عمل می کند. آنتی اکسیدان ها در سبزیجات، مانند ویتامین C، می توانند این کار را انجام دهند.
مالیدن خمیر سیب زمینی روی صورت می تواند شگفتی ایجاد کند. فقط سیب زمینی را پوست بکنید و خمیر را روی پوست بمالید. بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.
درمان چین و چروک پوست با سیب زمینی
سیب زمینی برای از بین بردن لکه های سیاه
سیب زمینی می تواند به از بین بردن نقاط تیره نیز کمک کند. این روشی است که می توانید از آنها استفاده کنید:
سیب زمینی های پوست کنده را در مخلوط کن بریزید.
خمیر را روی صورت بمالید. حدود 5 دقیقه به آرامی ماساژ دهید.
صورت را با آب تمیز و سرد بشویید.
این کار را روزانه برای بهترین نتیجه تکرار کنید.
همچنین می توانید از سیب زمینی برای رفع لکه ها و جوش ها استفاده کنید. به سادگی از عصاره سیب زمینی به عنوان یک شستشوی صورت روزانه استفاده کنید. این روش ممکن است به درمان جوش ها کمک کند.
استفاده از سیب زمینی به عنوان یک تمیز کننده می تواند به از بین بردن لک های تیره و سایر ناخالصی ها روی پوست کمک کند. همچنین برای پوست چرب خوب عمل می کند. برای این منظور، به یک خیار و سیب زمینی نیاز دارید.
این دو را با هم حدود 20 ثانیه ترکیب کنید.
یک قاشق چای خوری جوش شیرین و مقداری آب را به این مخلوط اضافه کنید. از آن برای تمیز کردن صورت استفاده کنید؛ پس از آن می توانید با آب بشویید.
سیب زمینی برای درمان آفتاب سوختگی
برای درمان آفتاب سوختگی، سبزیجات به خوبی عمل می کنند. فقط تکه های سیب زمینی سرد را روی قسمت های آسیب دیده پوست قرار دهید. آنها را حدود 20 دقیقه بگذارید و بردارید. همچنین می توانید عصاره سیب زمینی را در موضع مورد نظر بمالید. انجام این کار احساس خنکی می دهد و حتی برنزه شدن را از بین می برد.
درمان آفتاب سوختگی با سیب زمینی
سیب زمینی برای کمک به روشن کردن پوست
آیا میدانستید که سیب زمینی عامل روشن کننده طبیعی پوست است؟ این کاری است که می توانید با سبزیجات انجام دهید:
یک سیب زمینی خام بردارید و ماسک را روی صورت بمالید.بعد از 30 دقیقه با آب بشویید.
استفاده از این کار به طور منظم می تواند باعث تمیز و روشن کردن پوست صورت شود.
همچنین می توانید از عصاره سیب زمینی و لیمو برای روشنتر کردن پوست استفاده کنید. ماسک لیمو می تواند به عنوان سفید کننده ملایم عمل کند.
درمان پوست خشک با سیب زمینی
اگر پوست خشک دارید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که به آشپزخانه بروید؛ یک سیب زمینی و نصف قاشق چای خوری کشک بردارید.
سیب زمینی را با کشک مخلوط کنید.
به مدت 20 دقیقه خمیر را روی صورت بگذارید.
در آخر با آب ولرم بشویید.
این ماسک موجب رطوبت پوست می شود و پوست خشک را درمان می کند.
سیب زمینی برای درمان پوست خشک
سیب زمینی برای از بین بردن سلول های مرده
به سادگی می توانید سیب زمینی پوست کنده و رنده شده را به مدت 10 دقیقه روی صورت بگذارید. در آخر با آب، تمیز بشویید. انجام این کار به طور مرتب می تواند به حذف سلول های مرده پوست و جوانسازی پوست کمک کند.
بهبود کلاژن پوست با سیب زمینی
سیب زمینی غنی از ویتامین C است. ویتامین C کلاژن می سازد. خوردن سیب زمینی به طور مرتب (به روش سالم) می تواند به بهبود سلامت کلاژن کمک کند.
فواید سیب زمینی برای مو چیست؟
سیب زمینی فواید خیلی مهمی برای مو به همراه دارد. آنها به کند شدن، زود هنگام سفیدی موها و حتی جلوگیری از ریزش مو کمک می کنند؛ هر دو شرایط می توانند بر اعتماد به نفس فرد تاثیر بگذارند.
فوایدی که سیب زمینی برای مو دارد
کمک سیب زمینی به درمان مو خاکستری
سیب زمینی می تواند برای مو شگفتی ایجاد کند و از سفیدی زودرس جلوگیری کند.
پوست های سیب زمینی را در یک ظرف آب بجوشانید. سطح آب باید روی پوست را بپوشاند.
پس از جوش آمدن، آب را صاف کنید.
از این آب برای شستشوی مو، بعد از شامپو زدن استفاده کنید. این می تواند رنگ طبیعی موهای شما را ترمیم کند.
سیب زمینی برای جلوگیری از ریزش مو
ماسک مو که شامل سیب زمینی و عسل است می تواند به جلوگیری از ریزش مو کمک کند.
پوست سیب زمینی را جدا کنید و عصاره آن را بگیرید.
2 قاشق سوپ خوری، عصاره سیب زمینی را با 2 قاشق سوپ خوری آلوئه ورا و 1 قاشق سوپ خوری عسل مخلوط کنید.
این مخلوط را به ریشه ها بزنید و پوست سر را ماساژ دهید.
موهای را با کلاه دوش بپوشانید و بگذارید چند ساعت بماند.
موها را با شامپو ملایم بشویید.
می توانید ماسک را 2 بار در هفته برای نتیجه بهتر بزنید.
جلوگیری از ریزش مو با سیب زمینی
مضرات خوردن سیب زمینی
براساس گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، آمریکایی ها غیر از سایر محصولات گندم، بیشتر از سیب زمینی مصرف می کنند و این محصول مهمترین محصول گیاهی در کشور است. اگرچه آنها مقادیر قابل توجهی فیبر و مواد غذایی از جمله ویتامین C و پتاسیم را تامین می کنند، ممکن است موجب عوارض جانبی برخی افراد شوند. دانستن این اثرات ممکن است برای تصمیم گیری خردمندانه رژیم غذایی لازم باشد.
قند خون
سیب زمینی، به خصوص سیب زمینی پوست کنده، شاخص بالایی از گلایسمیک دارد، به این معنی که ممکن است به شدت قند خون را تحت تاثیر قرار دهند. بعد از خوردن یک وعده گلایسمیک بالا، قند خون و انسولین بالا می رود به همین دلیل، خوردن سیب زمینی به مقادیر زیاد و یا به خودی خود ممکن است ریسک عدم تعادل خون، عدم تعادل اشتها، دیابت نوع 2 و مشکلات دیابت را افزایش دهد. چیپس و سیب زمینی سرخ کرده گلایسمیک بالایی دارد. برای محافظت در برابر عدم تعادل در سطح قند خون، سیب زمینی را با پوست و غذاهایی با گلایسمیک کم، مانند غلات سبوس دار و یا شیر کم چرب، مصرف کنید.
تاثیرات سیب زمینی بر افزایش وزن
اگر سیب زمینی سطح قند خون را خنثی کند، ممکن است گرسنگی را بین وعده های غذایی افزایش دهد که می تواند منجر به پرخوری و افزایش وزن شود. آماده کردن سیب زمینی با کره، پنیر، و خامه ترش، مقدار قابل توجهی چربی و کالری به رژیم غذایی اضافه می کند که ممکن است به افزایش وزن نیز کمک کند. سیب زمینی سرخ کرده و چیپس سیب زمینی همچنین غنی از چربی و کالری هستند.
مصرف زیاد سیب زمینی باعث افزایش وزن می شود
تاثیرات سیب زمینی بر روی شکم
همه نشاسته ها به جز برنج در هنگام هضم، گاز معده را تحریک می کنند. اگر چه غذاها به گونه ای متفاوت علائم گازی را تحت تاثیر قرار می دهند، اما سیب زمینی ممکن است موجب گاز و باد شکم شود، به خصوص اگر در معرض گاز و حساس به قند هستید که به طور طبیعی در نشاسته اتفاق می افتند. خوردن سیب زمینی با چربی بالا، ممکن است بیش از حد موجب اثرات مشابهی شود.
احتمال التهاب و درد مفاصل با مصرف سیب زمینی
اگرچه ثابت نشده است، برخی افراد بر این باورند که سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی باعث التهاب و درد مفاصل می شوند. اگر سیب زمینی به طور نامناسب نگهداری شود، این تاثیرات افزایش می یابد.
چگونه از سیب زمینی بیشتر در رژیم غذایی خود استفاده کنیم؟
بیشتر مواد مغذی یک سیب زمینی در پوست آن است. در نتیجه منطقی است آن را با پوستش مصرف کنید. می توانید با اضافه کردن آنها به سالاد و یا استفاده از سیب زمینی خرد شده به عنوان یک غذای جانبی برای صبحانه از فواید آن بهره ببرید.
تاثیرات مصرف سیب زمینی بر التهاب و درد مفاصل
حقایقی درباره سیب زمینی
یک انسان متوسط سالانه حدود 33 کیلوگرم سیب زمینی می خورد.
در سال 1995، سیب زمینی جز اولین سبزیجاتی بود که تولید شد.
بزرگترین سیب زمینی جهان حدود 3.8 کیلو وزن داشت.
چین بزرگترین تولید کننده سیب زمینی در جهان است.
سیب زمینی حاوی سمی به نام سولانین است که می تواند به سطوح خطرناکی در سیب زمینی های سبز برسد. در موارد نادر، آنها می توانند باعث سردرد، گرفتگی عضلات و اسهال شوند.
مصرف سیب زمینی در سراسر جهان از 30 میلیون تن در دهه 1960 به 165 میلیون تن در سال 2000 افزایش یافت.
مصارف دیگر سیب زمینی
می توانید از سیب زمینی برای پاک کردن لکه ها روی دست ها استفاده کنید. حتی مالیدن یک سیب زمینی روی صورت می تواند به شما کمک کند تا به سرعت آن را تمیز کنید.
همچنین می توانید از سیب زمینی برای از بین بردن لکه های ظروف نقره استفاده کنید. سیب زمینی را بجوشانید، آنها را برای استفاده بیشتر کنار بگذارید و ظروف نقره را در آب جوشیده قرار دهید. بگذارید یک ساعت بماند و سپس آنها را به طور عادی بشویید.
کفش های کهنه را با استفاده از سیب زمینی تمیز کنید. سیب زمینی را نصف کرده و قبل از این که واکس بزنید، آنها را روی کفش های کهنه تان بمالید؛ این کار به آنها درخشش بهتری می دهد.
چگونه سیب زمینی را انتخاب و نگهداری کنید.
هر آنچه باید درباره سیب زمینی بدانید
انتخاب سیب زمینی
این روزها، سیب زمینی به راحتی در اغلب فروشگاه ها به شکل بسته بندی، درون کیسه پلاستیکی در دسترس است. اما همیشه بهتر است آنها را عمده خریداری کنید تا بتوانید به درستی آنها را بررسی کنید تا خراب نباشند. علاوه بر این، از آنجا که کیسه های پلاستیکی سوراخ نمی شوند، می توانند باعث ایجاد رطوبت شوند که به طور منفی بر روی سیب زمینی ها تاثیر می گذارد.
در هنگام خرید سیب زمینی، آنهایی که پوست صاف و سفت دارند انتخاب کنید.
از سیب زمینی که پوست چروک یا پژمرده و ریشه دارند اجتناب کنید.
از سیب زمینی های سبز رنگ اجتناب کنید، نه تنها طعم نامطلوب دارند بلکه برای سلامتی مضر است.
همچنین از سیب زمینی جوانه زده هم اجتناب کنید چون آنها پیر هستند.
سیب زمینی های تازه را باید آبپز کرد، چون پوست نازکتر دارند.
نگهداری سیب زمینی
نگهداری صحیح سیب زمینی ها هم به همان اندازه مهم است.
تا آنجا که به نگهداری مربوط می شود، سیب زمینی باید در مکانی خنک، تاریک، خشک و شرایط تهویه مناسب در دمای 40 درجه فارنهایت نگهداری شود. دمای اتاق یا حتی دمای بالاتر، باعث جوانه زدن آنها می شود.
همچنین سیب زمینی در یک کمد یا زیرزمین تاریک، می توان نگهداری شود.
آنها نباید در معرض نور خورشید قرار بگیرند، زیرا نور باعث تشکیل مواد سمی می شود.
آنها نباید در یخچال نگهداری شوند، چون باعث می شود نشاسته آنها تبدیل به شکر شود و طعم شیرینی به آنها بدهد.
علاوه بر این، آنها نباید در نزدیکی پیاز نگهداری شوند، چون گازهایی که منتشر می کنند باعث خواهند شد هر دو سبزیجات خراب شوند.
سیب زمینی باید در یک تکه پارچه ای یا کیف کاغذی نگهداری شود.
سیب زمینی تازه زودتر خراب می شود و می تواند تا یک هفته بماند.
سیب زمینی پخته می تواند چند روز در یخچال نگهداری شود، اما توصیه می شود آنها را فریز نکنید چون آنها پس از گرم کردن آبکی می شوند.
سیب زمینی حاوی نزدیک به 80 درصد آب است که از نشاسته جدا می شود و غذای سیب زمینی را هنگام گرم کردن آبکی می کند.