نقش مصرف غلات کامل در رسیدن به تناسب اندام
برای رسیدن به لاغری و داشتن تناسب اندام نیاز نیست که راههای سختی را امتحان کنید ،با مصرف غلات کامل و انجام یک ورزش سبک مثل پیاده روی میتوانید به رویایتان برای رسیدن به تناسب اندام جامه ی عمل بپوشانید. مصرف غلات کامل خطر ابتلا به عوارضی نظیر:بیماری قلبی، سکته، سرطان، دیابت و چاقی را کاهش می دهد.
مصرف غلات، خصوصا غلات کامل برای سلامتی مزایایی زیادی دارد. افرادی که غلات کامل را به عنوان بخشی از رژیم سالم غذایی مصرف می کنند خطر کمتری برای ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی دارند. غلات مواد مغذی زیادی را برای سلامت و نیاز بدن تأمین می نمایند.
فیبر غذایی موجود در غلات کامل به عنوان بخشی از یک رژیم سالم، سطح کلسترول خون را کاهش داده و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. فیبر برای عملکرد مناسب روده مهم است. فیبر یبوست را کاهش می دهد. غذاهای حاوی فیبر مثل غلات کامل به ایجاد احساس سیری با مصرف کالری کمتر کمک می کنند. غلات کامل منابع خوبی از فیبر غذایی هستند.
برای لاغری غلات کامل مصرف کنید
طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف مواد خوراکی حاوی غلات کامل به شما در حفظ و کنترل وزن تان به اندازه روزی 30 دقیقه پیاده روی سریع کمک می کند.
غلات کامل نقش موثری در تناسب اندام دارند
محققان دانشگاه تافتس بوستون دریافته اند مصرف غلات کامل هم موجب کاهش جذب تعداد کالری در طول هضم در بدن می شود و هم روند متابولیسم را تسریع می کند.
درحالیکه در سایر مطالعات مشخص شده است که افراد مصرف کننده غلات کامل لاغرتر بوده و چربی بدنی کمتری نسبت به سایر افراد دارند، اما فیلیپ کارل، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:«تفکیک تاثیرات مصرف غلات کامل از ورزش منظم و رژیم غذایی سالم تر دشوار است.»
در مطالعه جدید، محققان به شدت رژیم غذایی را تحت کنترل داشتند و اجازه کاهش وزن به شرکت کنندگان ندادند. شرکت کنندگان این مطالعه 81 زن و مرد با رده سنی 40 تا 65 سال بودند.
در دوهفته اول مطالعه، همه افراد مواد خوراکی مشابهی مصرف می کردند و محققان میزان کالری موردنیاز هر فرد را برای حفظ وزن شان محاسبه کردند.
از شرکت کنندگان خواسته شد تا فقط مواد خوراکی ارائه شده را بخورند و به فعالیت فیزیکی عادی شان ادامه دهند.
محققان دریافتند افراد رژیم غذایی غلات کامل کالری کمتری جذب کرده و مدفوع بیشتری دفع می کردند. نرخ متابولیکی در حال استراحت شان هم (میزان کالری مصرفی در حال استراحت) بالاتر بود.
میزان فیبر موادخوراکی حاوی غلات کامل حدود دو برابر موادخوراکی حاوی غلات تصفیه شده است، که به گفته کارل، همین خاصیت نقش اصلی را در بروز نتایج فوق دارد.