مواد لازم برای توگی سرداغی
- پیازداغ:3 قاشق چای خوری
- زردچوبه:1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده:250 گرم
- آب:500 میلی لیتر
- ارزن خوراکی بدون پوست:300 گرم
- عدس پخته:100 گرم
- کشک:250 میلی لیتر
- سیر داغ:3 قاشق سوپ خوری
- نعنا داغ:1 قاشق سوپ خوری
- زعفران حل کرده در آب:2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه توگی سرداغی
قابلمه ای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن پیاز داغ ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و گوشت را با آنها مخلوط کنید و تفت دهید.
بعد از اینکه گوشت تفت خورد و رنگ آن تغییر کرد به آن آب اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب ،ارزن را داخل تابه بریزد و صبر کنید تا 20 دقیقه ای بجوشد و بپزد.
عدس پخته را اضافه کنید و بعد از چند جوش قابلمه را از روی حرارت بردارید.
کشک را داخل قابلمه بریزید و پس از مخلوط کردن با بقیه مواد مجددا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کم کم هم بزنید تا کشک در آن حل شود.
دوباره حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه ای صبر کنید تا لعاب بیندازد.
غذا را داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با سیر داغ ، پیاز داغ و نعناداغ به همراه مقداری کشک و زعفران تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد توگی سرداغی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
توگی سرداغی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .