ته دیگ با آرد؛ تهدیگ زعفرانی خوشمزه و راحت
اگر تصورتان این است که برای داشتن یک تهدیگ خوشمزه، حتما به نان و سیب زمینی نیاز داریم، سخت در اشتباهید چراکه یکی از خوشمزه ترین ته دیگ ماکارونی و یا برنج را می تواند با کمی آرد و زعفران و به روشی که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی خواهید خواند، آماده و به عنوان ته دیگ جدید، اعضای خانواده و میهمانان را غافلگیر کرد.
مواد مورد نیاز ته دیگ جدید و خوشمزه
مواد لازم | مقدار |
آرد | 3 قاشق غذاخوری |
آب | 1 لیوان |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن | 4 قاشق غذاخوری |
زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه ته دیگ برنج و ماکارونی با آرد
- آرد رو با آب سرد، نمک، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
- کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد مواد اولیه را داخلش میریزیم و اجازه میدهیم با شعله کم،به اصطلاح خودش را بگیرد.
- پس از اینکه کمی گرفت و حبابهای بزرگ زد برنج یا ماکارونی را روی آن ریخته و دم کنی میگذاریم و با شعله کم به مدت 45 دقیقه اجازه میدهیم تا بخوبی بپزد.
ته دیگ با آرد شما که در لیست خوشمزه ترین ته دیگ ها قرار دارد، آماده است؛ نوش جان.