مواد لازم برای تیان
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- پیاز زرد متوسط:1 عدد
- سیر، ساطوری شده :1 قاشق چایخوری
- کدو سبز متوسط :1 عدد
- کدو حلوایی زرد متوسط :1 عدد
- سیب زمینی متوسط :1 عدد
- گوجه فرنگی متوسط :1 عدد
- آویشن خشک :1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل:به مقدار لازم
- پنیر ایتالیایی، رنده شده :1 فنجان
طرز تهیه تیان
ابتدا کدو سبز، کدو حلوایی، گوجه و سیب زمینی را شسته و برش های حلقه ای نازک و یک شکل بزنید.
سپس پیاز و سیر را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید، حالا کمی نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
پیاز و سیر سرخ شده را کف قالب مورد نظر بریزید و پخش کنید.
به ترتیب یک برش از کدو سبز، کدو حلوایی، گوجه و سیب زمینی را به شکل عمودی و چسبیده به هم داخل قالب بچینید.
به همین ترتیب همه سبزیجات را بچینید تا قالب پر شود همانند شکل. در آخر کمی نمک، فلفل و آویشن را بپاشید .
روی قالب را با یک لایه فویل پوشانده و برای 30 دقیقه در فری که با دمای 400 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.
بعد از نیم ساعت فویل را از روی قالب بردارید و پنیر رنده شده ایتالیایی را بریزید و تیان را برای 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا سطح آن برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد تیان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
تیان را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .