3 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه فرنی کاراملی به روش سنتی | با سه نوع آرد

طرز تهیه فرنی کاراملی به روش سنتی | با سه نوع آرد

مواد لازم فرنی کاراملی
شیر پرچرب ۱ لیتر
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
آرد نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ½ فنجان
عرق هل ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
کرم کارامل آماده ۱ بسته
پودر دارچین یا خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه فرنی کاراملی



مرحله اول

برای تهیه فرنی کاراملی خوشمزه در ابتدای کار آرد برنج را به همراه آرد گندم درون الک می ریزیم و الک کرده، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم.



مرحله دوم

پس از گذشت این مدت، زمانی که بوی خامی آرد از بین رفت تابه را از روی حرارت برداشته و مجددا الک می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم آرد کاملا خنک شود، سپس کرم کارامل و شیر سرد را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.



مرحله سوم

حالا مخلوط شیر را با همزن دستی هم می زنیم تا کرم کارامل کاملا حل شود، سپس آرد الک شده را به قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه نمک را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.




مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا گلوله نشود. پس از گذشت ۵ دقیقه کم کم شکر را به همراه عرق هل و گلاب به قابلمه اضافه کرده، سپس بدون وقفه به مدت ۳۰ دقیقه هم می زنیم.




مرحله پنجم

پس از گذشت این مدت، زمانی که فرنی کاملا غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه خامه صبحانه را با همزن به خوبی هم می زنیم تا روان شود، سپس به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.


مرحله ششم

در نهایت فرنی را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. زمانی که فرنی خنک شد، روی آنرا با مقداری کرم کارامل، پودر دارچین و خلال بادام تزیین می کنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.


شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع