نحوه نگهداری صحیح از مواد غذایی در یخچال
نحوه نگهداری باقی مانده غذا، پنیر و چند نوع مواد غذایی در زیر آورده شده است.
تخم مرغ
پوست تخم مرغ منافذ بسیاری دارد و به همین دلیل وقتی تخم مرغ ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری می کنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر می شود که باعث می شود تخم مرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخم مرغ ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.
پنیر
پنیر های مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بسته بندی های پلاستیکی مانع از این جریان می شوند و در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود می آید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید، و آن را در درون کیسه پلاستیکی بگذارید و درب کیسه را نبندید. حتما پنیر را در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای سالم ماندن مواد غذایی در یخچال
شیر
خانم های خانه دار چون در منزل هستند با یخچال زیاد سر و کار دارند و به همین دلیل درب یخچال را زیاد باز و بسته می کنند. وقتی در باز می شود هوای گرم به شیر می خورد، دوباره که بسته می شود هوای سرد آن را احاطه می کند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتری ها کمک می کند و باعث می شود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقب ترین قسمت یخچال نگهداری کنید.
باقی مانده غذاها
باقی مانده غذا را باید سریع سرد کنید. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتری هایی در داخل غذا تکثیر می شود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.
سیب و کاهو
اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو می شود. میوه ها و سبزی جات را در کشوهایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.