وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

حلوا سنتی | طرز تهیه “حلوا سنتی” زعفرانی

حلوا سنتی | طرز تهیه “حلوا سنتی” زعفرانی

حلوا طرفداران خاصی دارد و به انواع مختلف توسط کدبانوهای ایرانی پخت میشود که ما در این مطلب با طرز تهیه ساده “حلوا سنتی” در خدمت شما دوستان هستیم.

دستور تهیه حلوا سنتی

حلوا از دسرهای شیرین خوشمزه و سنتی است که علاوه بر محبوب بودن بسیار هم متنوع است.این شیرینی معروف هم ساده است و هم بسیار پرکاربرد.اگر شما هم اهل دوستداران حلوا هستید در این مطلب با ما با طرز تهیه حلوا سنتی که از معروفترین حلوا هاست آشنا شوید.این حلواساده را در انواع مجالس میتوانید سرو کنید.

مواد لازم حلوا سنتی :

  • آرد سبوس دار یا آرد سنگک:500 گرم
  • شکر :500 گرم
  • ترکیب روغن جامد و مایع:200 گرم
  • پودر هل :1 ق چ
  • گلاب : نصف پیمانه
  • زعفران دم کرده : 1 ق س
  • دارچین :1 ق س
  • پودر پسته و پودر نارگیل :برای تزیین
  • آب :به میزان شکر

پخت حلوا سنتی

 طرز تهیه حلوا سنتی زعفرانی

طرز تهیه حلوا سنتی :

مرحله اول پخت حلوا سنتی:

برای درست کردن حلوای سنتی باید با صبر و حوصله آرد را روی حرارت بسیار ملایم هم بزنید تا تغییر رنگ دهید.

برای اینکار باید ابتدا آرد را الک کنید و بعد داخل قابلمه ای مناسب بر روی حرارت کم قرار دهید و آرد را مدام با قاشق و یا کف گیر به صورت پارویی به کف قابلمه بکشید تا تمام قسمت های آرد تفت بخورد و ذرات سفید داخل آرد ایجاد نشود.

مرحله دوم:

بعد از تقریبا نیم ساعت هم زدن آرد ،روغن را اضافه کنید و خوب با آرد مخلوط کنید و هم بزنید.

وقتی روغن کاملا جذب آرد شد ، در این مرحله دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی دارچین گرفته شود و عطرش به مشام برسد.

مرحله سوم:

شهد آماده شده را به تدریج به حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا سفت شود.

در این زمان نباید به هیچ وجه حرارت را زیاد کنید.وقتی حلوا وسط قابلمه جمع شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود و بعد به هر حالتی که دوست داشتید حلوا را تزیین کنید.

طریقه درست کردن شهد حلوا:

شکر را با آب سرد مخلوط کنید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.بعد گلاب ، هل و زعفران را به شربت اضافه کنید.

حلوا سنتی

حلوا سنتی با آرد سنگک

نکته :

برای اطمینان از رنگ دلخواه حلوا در حین هم زدن یک قطره روغن داخل آرد بریزید تا متوجه رنگ حلوا شوید.

استفاده از کره در این حلوا باعث میشود که حلوا زود بسته شود و هنگام شکل دهی فرصت کمتری داشته باشید تا حلوا را به فرم و سلیقه دلخواهتان در بیاورید.

استفاده از روغن مایع به تنهایی در حلوا باعث میشود حلوا حالت تازگی داشته باشد و نبندد.

نکات تکمیلی در مورد حلوا سنتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
حلوا سنتی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع